RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Названі 10 авто, у яких максимальний і мінімальний ризик отримати пошкодження

Аналітики порівняли звіти про історію автомобілів, сформовані клієнтами, і назвали найбільш і найменш ушкоджувані машини.

Про це повідомляє сайт спеціалізованої платформи СarVertical.

Звіти створені з червня 2020 по червень 2021 року. Включені наступні країни: Польща, Румунія, Угорщина, Чехія, Болгарія, Хорватія, Сербія, Словаччина, Словенія, Росія, Білорусь, Франція, Литва, Україна, Латвія, Італія, Німеччина.

Топ-5 найбільш ушкоджуваних автомобілів

Надійний і потужний Lexus займає перше місце, так як водії часто переоцінюють свої навички водіння, що може закінчитися аварією. Те ж стосується Jaguar і BMW. Повнопривідні автомобілі Subaru найчастіше пошкоджуються на заміських дорогах. Dacia часто використовують в ролі "робочої конячки".

Топ-5 найменш ушкоджуваних автомобілів

На думку дослідників, результати показують, що привабливість марки і характеристики машини впливають на ймовірність потрапити в аварію. Наприклад, Fiat виробляє тільки компактні авто, Citroen і Peugeot в основному пропонують недорогі з двигунами потужністю 74-110 кВт. Такі характеристики не відповідають потребам тих, хто прагне до більш швидкого пересування.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві помітили ексклюзивний Ford GT, який був випущений лише в 4038 примірниках