RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Не Німеччина і не Франція: страховики назвали найпопулярніші у злодіїв моделі авто

Експерти "АльфаСтрахування" проаналізували статистику автоугонів в Росії та Москві за вісім місяців з початку поточного року. Hyundai Santa Fe став абсолютним лідером в обох рейтингах.

Про це пише "За кермом".

Аналіз даних по Росії в цілому показав, що Hyundai Santa Fe автовикрадачі віддали перевагу в 13% всіх страхових випадків. По 11% набрали Kia Rio і Mitsubishi Outlander, 7% - Kia Sportage, 6% - Toyota Camry. Hyundai Tucson вибрали 5% автозлодіїв, Kia Sorento і Toyota RAV4 отримали 3%, Hyundai Creta і Toyota Land Cruiser Prado - по 2%.

Що стосується статистики по столиці, то тут Hyundai Santa Fe виявився навіть більш популярним: його частка склала 19% від усіх випадків викрадення. 12% зловмисників зробили вибір на користь Toyota Camry. По 11% отримали Kia Rio і Sportage, 7% - Mitsubishi Outlander, 5% - Kia Sorento, по 4% - Hyundai Creta, Toyota Land Cruiser Prado і Toyota RAV4.

Раніше ми писали, що останнім часом почастішали схеми викрадення автомобілів, на яких встановлено безключевий доступ. Автозлодії зупиняють свій вибір на преміальних моделях авто.