RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Найкращі хетчбеки 2021 року: названо ТОП-10 авто

Ринок невеликих автомобілів - один з найзапекліших. Це чудова новина, якщо ви шукаєте такий автомобіль, адже це означає, що є безліч моделей на вибір, а стандарти неймовірно високі.

Маленькі хетчбеки купують більше людей, ніж будь-який інший тип автомобіля, тому портал WhatCar? опублікував топ-10 кращих.

10. Hyundai i10

Компактні розміри i10 і відмінна оглядовість роблять його ідеально пристосованим для міста. Але при цьому він не відчуває себе не в своїй тарілці на більш швидких дорогах завдяки 1,2-літровому бензиновому двигуну, який володіє достатньою потужністю для поїздок без стресу. Комфортність їзди вражає на всіх швидкостях, навіть у порівнянні з багатьма більшими моделями.

9. Skoda Fabia

Автомобіль року скоро буде замінений, але це не означає, що він не вартує місця в вашому списку, тому що він дуже добре оцінений. Багато хто вважає, що двигун 1.0 TSI 95 і комплектація SE мають найбільший сенс, враховуючи характеристики і обладнання, яке ви отримуєте.

8. Toyota Yaris

Новий гібрид Yaris має чудову здатність дбайливо поглинати паливо. У місті його споживання сягає 1 л на 30 км, що майже вдвічі перевищує економію невеликих хетчбеків в порівнянні з традиційними двигунами. Він також дуже надійний і добре зберігає свою цінність. Тільки врахуйте, що поїздка досить жорстка, а на задніх сидіннях затісно.

7. Audi A1

Тепер у другому поколінні A1 пропонуються приємні відчуття від водіння і є місце для двох дорослих, які з комфортом розмістяться ззаду. Є навіть просторий багажник, що усуває один з недоліків оригінальної моделі. Проте, не дивлячись на те, що є деякі приємні штрихи, інтер'єр виглядає не особливо краще, ніж в тому ж більш дешевому Volkswagen Polo. Тому найменший автомобіль Audi займає 7 місце в цьому топі.

6. Ford Fiesta

Хоча багато маленьких автомобілів здаються напрочуд "дорослими", ніщо так не викликає посмішку, як Fiesta. Особливо гостро це в спортивному оздобленні ST-Line Edition, яка має більш жорсткі пружини, щоб допомогти автомобілю залишатися більш керованим на поворотах, що практично не впливає на комфорт їзди.

5. Seat Ibiza

На Ібіці їздити майже так само приємно, як і на Fiesta, до того ж вона більш простора і має краще зберігати свою цінність. Навіть 94-сильна версія 1,0-літрового бензинового двигуна з турбонаддувом добре працює на низьких оборотах.

4. Peugeot 208

Якщо ви шукаєте невеликий автомобіль з різким управлінням, є альтернативи краще і дешевше, в тому числі Fiesta і Ibiza. Але якщо на ваше рішення про покупку вплинули багатий інтер'єр, комфортна їзда і пристойний внутрішній простір, то Peugeot 208 цілком може бути автомобілем для вас.

3. Dacia Sandero

Sandero зручний, гарний в управлінні, добре обладнаний і дуже просторий. Тому його варто розглянути, навіть якщо він буде коштувати стільки ж, скільки його конкуренти. За винятком того, що це не так; це найдешевша нова машина в Великобританії. Просто майте на увазі, що є більш тихі і безпечні маленькі автомобілі, якщо ви готові витратити (досить багато) більше.

2. Volkswagen Polo

Останній Polo доступний з широким спектром двигунів і комплектацій, тому кожен в цьому модельному ряді знайде щось для себе. У нього також стильний інтер'єр, який добре обладнаний обробкою SE. Раніше Polo програвав Ібіці, тому що не міг виправдати своїх додаткових витрат, але вражаючі пропозиції означають, що це більше не проблема.

1. Honda Jazz

Простір і гнучкість сидінь Jazz змушують осоромити інші маленькі автомобілі, але, що особливо важливо, це не просто коробка на колесах; це чудово, навіть якщо виключити з рівняння практичність. Наприклад, його гібридний двигун забезпечує високі характеристики і відмінну реальну економію палива.

Раніше ми також повідомляли, що названий топ-10 найнадійніших кросоверів 2021 року.