RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Підготовка до тестів на знання ПДР: поради для отримання водійських прав

Шлях будь-якої людини, як водія, починається зі складання іспиту на знання правил дорожнього руху. Це дуже відповідальний момент, який зобов'язує людину освоїти і запам'ятати досить великий обсяг інформації.

Портал "Апостроф" зібрав для вас деякі поради, які можуть допомогти вам при підготовці до тестів на знання правил дорожнього руху.

Перш за все, почати тренуватися можна на комп'ютері або смартфоні вдома чи в якому-небудь іншому місці у вільний час. Для цього можна проходити тести на знання ПДР, перейшовши за посиланням .

При цьому не зайвим буде зареєструвати свій обліковий запис. Тоді ви зможете зберігати свої результати і проводити якісну роботу над помилками. Також будуть зберігатися і ті питання, в яких ви припустилися помилки.

Перевага такого способу в тому, що можна проходити в режимі онлайн тести по декілька разів з різних пристроїв.

Повторення тем

Іноді трапляється так, що людина не може фізично бути присутньою на якомусь уроці під час навчання в автошколі. Але при цьому кожна тема важлива. Вивчити пропущений урок можна на сайті Green Way. Для цього потрібно лише вказати потрібну тему і вивчити знаки, правила, винятки та інші ситуації. З цією та іншою інформацією можна ознайомитися, перейшовши за посиланням .

Цей підхід теж вкрай ефективний і зручний для тих, хто був змушений пропустити заняття, або ж якщо якась тема просто вам здалася складною для сприйняття. В режимі онлайн всі необхідні знання будуть у вас під рукою, і ви зможете ознайомитися з ними в будь-який зручний момент.

Раніше ми також повідомляли про те, що в Україні з'являться нові дорожні знаки.