RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Авто за ціною iPhone: що можна купити в Україні за дуже мізерного бюджету

Вибір автомобіля за невеликого бюджету є серйозним випробуванням для багатьох українців: з одного боку, 1500 доларів США (майже 40 000 гривень) – це дуже велика сума, доступна не кожному. З іншого боку, багато потенційних власників автомобілів може очікувати суцільне розчарування, якщо спробувати знайти "живий" варіант за ці гроші.

Про те, як знайти найоптимальніший варіант для покупки автомобілів за 1500 доларів, а також про те, до чого варто бути готовим майбутньому власнику, повідомляє Bigmir)Авто.

У топ-5 автомобілів вартістю до 1500 доларів в Україні входять ZAZ Sens, Daewoo Nexia, Honda Civic, Chery Amulet, Zaz Slavuta. Зазначимо, що умовно всі автомобілі в даному ціновому сегменті діляться на новіші і не дуже відомі марки, а також на більш старі "надійні" і популярні авто з залишками запасу міцності.

Заради справедливості варто сказати, що навіть легендарні моделі, які могли проїхати по кілька сотень тисяч кілометрів свого часу, на сьогоднішній день уже не ті, якими були раніше. І купуючи авто за 1500 доларів, його вже не можна буде перепродати, і ви будете останнім власником цієї машини.

Говорячи про старі імениті автомобілі, то крайні варіанти, які можна розглянути - це машини початку 90-х років. Крім того, можна розглянути Honda Civic 5-го покоління, Honda Accord 4-го та 5-го покоління, а також Ford моделей Mondeo та Scorpio.

Якщо ж говорити про пізніші моделі автомобілів (початок 2000-х і 2010-х), то список розширюється до автомобілів марки Daewoo Nexia, Daewoo Sens, Chery Amulet, Chery QQ та ZAZ Slavuta.

Раніше ми повідомляли про найекономічніший автомобіль на вторинному авторинку - Peugeot 408 з турбодизелем витрачає дуже мало палива і страшенно витривалий.