RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Не ламаються і коштують недорого: названі найдешевші та найнадійніші авто в Україні

Українським водіям розповіли, які автомобілі краще купувати на вторинному ринку.

Рейтинг опублікували на сайті AUTO.RIA.

Honda Jazz

Цей автомобіль по праву вважають одним із найнадійніших "японців", які можна купити в Україні. Це досить компактний, але при цьому місткий п'ятидверний хетчбек, який відмінно зарекомендував себе серед автовласників.

Volkswagen Polo

"Німець", відомий у всьому світі. Хороша репутація склалася, зокрема завдяки високій надійності. Зверніть увагу, що експерти рекомендують саме хетчбек, а не седан.

Seat Altea

Це незвичайний мінівен, знятий із виробництва. Однак його сучасний дизайн дозволяє автомобілю досі мати актуальний вигляд. Водночас модель досить практична та надійна завдяки використаним технологіям.

Mazda 2

Раніше ця модель була досить дорогою, а тепер на вторинному ринку вона значно подешевшала. Автомобіль японського виробника у багатьох країнах славиться своєю надійністю.

Skoda Fabia

Модель чеського виробника, яка чудово себе зарекомендувала. Усі власники такого авто відгукуються про нього вкрай позитивно. Це надійний та доступний на вторинному ринку автомобіль.

Toyota Yaris

Її можна вважати рекордсменом з позитивних відгуків автовласників. Модель порадує своєю надійністю, особливо якщо поводитися з нею належним чином.

Раніше ми писали, які електрокари найпопулярніші в Україні.