RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Влізе вагон і маленький візок: ТОП-10 авто з великим багажником

Вибираючи автомобіль, варто звернути увагу на потужність двигуна, дизайн, ходові характеристики. Але досить важливу роль відіграє і розмір багажника. Від цього залежить, скільки речей вдасться взяти з собою в поїздку, чи влізе в нього дитячий візок, і чи можна перевезти великий холодильник. Ми представили ТОП-10 автомобілів з найбільшим багажником.

Про це повідомляє Аuctionauto.

Mercedes-Benz E-Class Wagon

Займає перше місце для зберігання речей, його об'єм багажника – 991 л. Крім того, у Mercedes-Benz E-Class Wagon стильний салон, безпечна їзда і потужні двигуни в лінійці.

Subaru Outback

Subaru Outback має 920,2 л вантажного простору за задніми сидіннями. Також під підлогою цей автомобіль має багато місця для зберігання речей. Переваги – підйомні двері з функцією гучного зв'язку, а всередині Outback можуть розміститися до п'яти осіб.

Audi A6 Allroad

На третьому місці розташувався Audi A6 Allroad, об'єм – 849,5 л. Авто може вмістити до п'яти людей. Для зручності - задні сидіння складаються, щоб ви могли перевозити більші предмети.

Audi A4

Авто має місткість багажника – 685,2 літра. Задні сидіння складаються, в салоні розміщуються п'ятеро осіб, комфорт гарантований. Також присутній панорамний люк, який подарує незабутні враження.

Volvo V60

Машина має майже 656,9 літра для багажу. Завантажувати предмети в цей простір досить легко, а все завдяки низькій лінії підлоги та стандартним дверям багажного відділення з функцією гучного зв'язку. У салоні може поміститися п'ятеро осіб.

Fiat 500 L

Кросовер може перевозити понад 634 літри багажу. У салоні поміститься п'ять осіб. Задні сидіння складаються, передні - мають підігрів і шкіряну обивку.

Ford Taurus

У багажне відділення поміщається щонайменше 569 літрів. У розпорядженні 5-місний салон з двома рядами, а також передніми сидіннями з регулюванням в шести напрямках і задні сидіння, що складаються в співвідношенні 60/40.

Volvo V90

Кросовер має разючі 560,6 літрів вантажного простору. Достатньо місця для кількох валіз або великих сумок для покупок. Задні двері з електроприводом з функцією відчинення без допомоги рук доступні як опція. Задні сидіння складаються майже повністю.

Chevrolet Impala

П'ятимісний автомобіль Chevrolet Impala є одним із найбільш містких повнорозмірних седанів, він пропонує понад 530 літрів. Задні сидіння складаються окремо. У салоні з чудовим оздобленням міститься 5 осіб.

BMW 7 series

10-ю позицію займає BMW 7 серії, який має місткий багажник об'ємом 515 літрів. Автомобіль досить місткий для кількох сумок для гольфу або пари валіз. Задні сидіння не складаються, але є наскрізне відділення, в якому легко розмістити більш довгі предмети.

Раніше "Апостроф" писав, що автоексперти виділили ТОП-5 машин, які "жеруть" бензин найбільше.