RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Українським водіям нагадали, що номери на авто можна обрати: як це зробити

Українські водії можуть вибирати державні номерні знаки на свої автомобілі, а за допомогою сервісу "Наявність номерних знаків" можна безкоштовно відстежувати всі вільні номери для авто.

Заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драп'ятий закликав українських водіїв користуватися нещодавно створеним онлайн-сервісом для вибору номерних знаків, повідомляється на Facebook-сторінці МВС.

Відзначається, що онлайн платформа вибору платних або безкоштовних державних номерних знаків діє в Україні більше місяця, зайти туди можна за посиланням.

"За допомогою нового сервісу можна дізнатися онлайн про всі доступні для закріплення номерні знаки у всіх сервісних центрах МВС і знайти серед них найкращий для свого авто ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 17 листопада Кабмін ухвалив постанову, яка виключила положення про відповідність індивідуальних номерних знаків вимогам державних стандартів. Так, автомобільні номери, виготовлені на індивідуальне замовлення, можуть містити від 3 до 8 символів, а номери для мотоцикла - від 3 до 6 символів.