RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Створюють багато проблем: названо 5 найненадійніших позашляховиків

Автоексперти назвали найменш надійні моделі серед позашляховиків.

Рейтинг опублікувало видання Whatcar.

Ford Ecosport (рейтинг надійності – 91,6%)

За словами власників цієї моделі, близько 14% автомобілів мають несправності, які найчастіше пов'язані з кузовом, внутрішнім оздобленням, сидіннями. При цьому вони також уточнюють, що в основному автомобілі ремонтують за день.

Volkswagen T-Cross (90%)

Відповідно до дослідження видання, 30% позашляховиків мали проблеми, які в основному пов'язані з електрикою (не пов'язаною з двигуном). Понад половину автомобілів ремонтували від одного дня до тижня.

Vauxhall Mokka X (87,3%)

Близько 44% опитаних власників повідомили, що в їхніх автомобілях виникли проблеми, в основному пов'язані із супутниковою навігацією, інформаційно-розважальною системою та кондиціонером.

Nissan Juke (83,8%)

Близько 37% власників моделі з бензиновим двигуном поскаржилися на проблеми з акумулятором, двигуном та підвіскою. У результаті лише 37 відсотків таких автомобілів могли експлуатуватися далі, а поломки усували на них менше, ніж за день.

Peugeot 2008 (81,8%)

16% опитаних водіїв мали проблеми із зазначеною моделлю. При цьому 63% автомобілів визнали непридатними для водіння та не експлуатувалися не менше тижня. Несправності виникали з гальмами та підвіскою.

Раніше ми публікували топ-10 найбезпечніших нових авто.