RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Найкращі міські авто з пробігом: ТОП-10 малолітражок

Маленькі та маневрені міські автомобілі мають велику цінність на вторинному ринку і користуються великою популярністю у багатьох водіїв. Особливо якщо вони майже нові.

Портал Whatcar назвав топ-10 найкращих транспортних засобів у цьому класі.

10. Peugeot 108

Якщо все, що вам потрібно, це акуратна та дешева маленька машинка, то Peugeot 108 – далеко не найгірший варіант. Щоправда, він досить тісний і має малесенький багажник. Однак ви отримуєте те, за що платите, тому що це одні з найдешевших невеликих автомобілів, які ви можете отримати з дуже дешевою страховкою. Економія палива теж відмінна, загалом близько 20 км на 1 літр.

9. Fiat 500

Сучасний Fiat 500 – це, грубо кажучи, заново винайдений один із найзнаковыших автомобілів кінця 1950-х та 1960-х років. Це майже так, як BMW зробив з Mini. Симпатичний стиль, яскрава індивідуальність та велика привабливість зробили його вірним хітом як на ринку нових, так і на ринку старих автомобілів. Fiat 500, як і раніше, залишається дуже стильним і популярним міським автомобілем.

8. Toyota Aygo

Toyota Aygo першого покоління була стильним і добре зібраним міським автомобілем, який незабаром набув репутації економічного автомобіля. Всі його хороші якості були перенесені в цей більш зрілий і ще стильніший автомобіль другого покоління, який був набагато краще "озброєний", щоб конкурувати зі зростаючим класом симпатичних крихітних малюків. Теж хороше співвідношення ціни та якості.

7. Renault Twingo

Renault Twingo - просторий, практичний та досить тихий. Це вражаючий маленький міський автомобіль. Ви отримаєте симпатичний, химерний стиль та великий вибір кольорів. При цьому багато Twingo будуть забезпечені незвичайними наклейками та барвистим внутрішнім оздобленням.

6. Suzuki Celerio

Особливо стильним Suzuki Celerio, безперечно, не є. Але якщо ви можете жити з його убогим зовнішнім виглядом та дешевим інтер'єром, він має багато інших плюсів. По-перше, ви отримаєте купу комплектацій, плюс він практичний, з місцем для задніх сидінь та багажником, який вражаюче місткий для автомобіля такого розміру. Він дешевий в експлуатації.

5. Skoda Citigo

Skoda Citigo і майже ідентичний Seat Mii – дешевші брати та сестри Volkswagen Up. І хоча Citigo не вистачає продуманого салону, проте в ньому приємно проводити час. Він має величезну цінність саме як вживаний автомобіль. Більше того, він поєднує просторий салон Up та безшумну їзду.

4. Seat Mii

Seat Mii, можливо, трохи модніший, ніж Skoda Citigo, але насправді між ними немає помітної різниці. Тому вам просто потрібно прагнути знайти найкращий зразок будь-якого автомобіля поблизу. У будь-якому випадку, швидше за все, ви не будете розчаровані. Версії Mii Ecomotive трохи економічніші, ніж звичайні моделі, тому що вони оснащені шинами з низьким опором коченню та системою старт-стоп.

3. Volkswagen Up

Як ви вже прочитали, Seat Mii та Skoda Citigo мають багато спільного з Volkswagen Up. Але Up трохи краще завдяки своєму продуманішому інтер'єру. Тому він просто "ставить" своїх побратимів на місце. Хоча через це Up стає трохи дорожчим. Але це має бути компенсовано, коли ви його продаватимете. Тому що бренд Volkswagen трохи быльш бажаний і повинен означати, що автомобіль коштуватиме більше, ніж аналогічний Mii або Citigo.

2. Kia Picanto

Міські автомобілі зазвичай відводяться на другий план через їхный мізерний рівень оснащення і "звичайні" двигуни. Але Kia Picanto протистоїть цій тенденції, пропонуючи безліч великих автомобільних функцій та кілька хороших двигунів. Це відмінне поєднання простору, продуктивності, комфорту та обладнання. Водіння Picanto також приносить задоволення, а його комфортне рульове управління робить паркування легким завданням. Насправді це майже ідеальний маленький міський автомобіль.

1. Hyundai i10

Якщо ви шукаєте крихітний міський автомобіль, який є більш цивілізованим та з розумним бюджетом, то Hyundai i10 – ідеальний кандидат. Він відносно просторий, має елегантний інтер'єр, чудову інформаційно-розважальну систему, а також комфортний при їзді. Він більш вражаючий, ніж багато великих і дорогих автомобілів. Прикладів цієї останньої версії, що використовуються починаючи з 2020 р., зараз удосталь і за відмінними цінами.

Раніше ми також публікували топ-10 найкращих кросоверів в Україні, які приваблюють хорошим співвідношенням ціни та якості.