RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Дорогі, але коштують своїх грошей: ТОП-10 найбезпечніших седанів

Американські автоексперти вважають, що надійна система безпеки, яка складається з багатьох функцій, має бути в кожному автомобілі. Тому вони склали рейтинг найбезпечніших седанів.

Про це пише AuctionAuto.

10. Honda Accord 2021 року

Honda Accord має престижну нагороду IIHS Top Safety Pick+. Вона відстежує стан водія для запобігання аваріям, утримує обрану смугу, розпізнає дорожні покажчики на дорозі, допомагає при з'їзді з проїжджої частини, а в екстрених випадках "тисне на гальма".

9. Toyota Camry 2022 року

Toyota Camry отримала нагороду Top Safety Pick + 2021 від IIHS. Такої оцінки модель заслужила завдяки системі передових технологій допомоги водієві та безпеки. У стандартний набір її навичок входить вміння утримуватися на смузі, екстрено гальмувати та визначати не лише дорожні покажчики, а й пішоходів на дорозі.

8. Toyota Camry Hybrid 2021 року

Toyota Camry Hybrid може похвалитися всіма плюсами бензинової Camry та додає до них чудову економію палива. Показники витрат палива на сотню кілометрів у місті та шосе відповідають 4.6 та 4.4 л. Гібридна Camry оснащена такими ж технологіями безпеки, як і її бензинова "сестра".

7. Honda Civic 2022 року

В аналізі аварій від IIHS новий Civic отримав найвищі оцінки у всіх категоріях та нагороду Top Safety Pick+. Виробник навчив автомобіль утримувати обрану смугу, розпізнавати усі покажчики, допомагати при виїзді з дороги та гальмувати у випадках ймовірних зіткнень.

6. Honda Insight 2022 року

Honda Insight отримала премії IIHS Top Safety Pick+ 2021 року. Як і інші моделі виробника, оснащені Honda Sensing, Insight вміє утримувати обрану смугу на автодорозі, контролювати стан водія, повідомляти про перехресний рух ззаду, розпізнавати дорожні покажчики. Також вона може похвалитися адаптивним дальнім світлом та екстреним гальмуванням.

5. Tesla Model 3 2021 року

Електроседан має пристойні варіанти запасу ходу та прискорення. Одна із модифікацій дозволяє проїхати до 568 км на одній зарядці. При цьому електрокар отримав найкращі оцінки як від IIHS, так і від безпеки NHTSA і був обраний переможцем премії IIHS Top Safety Pick + 2021 року. У стандартній комплектації поставляється із системою камер кругового огляду, функцією моніторингу сліпих зон, "вміє" екстрено гальмувати та "бачить" людей попереду.

4. Genesis G90 2021 року

2021 Genesis G90 отримав нагороду Top Safety Pick + 2021 від IIHS. Стандартно оснащується величезним спектром безпекових технологій. "Навчений" відстежувати сонливість водія, самостійно гальмувати в екстрених випадках і при їзді заднім ходом, утримувати обрану смугу, контролювати сліпі зони, повідомляти про перехресний рух ззаду, а також розпізнавати людей на проїжджій частині.

3. Acura TLX 2021 року

Автомобіль отримав 10 із 10 балів за безпеку. Здатний утримувати обрану смугу, розпізнавати покажчики та людей на дорогах, самостійно гальмувати в екстрених ситуаціях. Також седан оснащено адаптивним дальнім світлом.

2. Lexus RC 2021 року

Стандартно Lexus RC комплектується функцією відстеження сліпих зон, функцією попередження про перехресний рух ззаду, інтелектуальним помічником далекого світла. Машина приймає рішення "натиснути на гальма", коли "бачить" перед собою людину. Може похвалитися датчиками паркування та трипроменевими адаптивними світлодіодними фарами.

1. Subaru Legacy 2022 року

Модель має відмінні показники безпеки, стандартний повний привід та доступна за ціною. 2022 Legacy показав чудові результати краш-тестів як від IIHS, так і NHTSA. IIHS оголосив його володарем нагороди Top Safety Pick+. Автомобіль оснащено адаптивними фарами з адаптивним дальнім світлом, помічником центрування смуги руху, системою нагадування про пасажирів ззаду та автоматичним екстреним гальмуванням.

Раніше ми назвали найпопулярніші моделі листопада в Україні.