RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Названо 10 найкращих сімейних електрокарів 2021 року

Експерти назвали ТОП-10 автомобілів з-поміж електрокарів, які ідеально підходять для сімейних подорожей.

Про це повідомляє AutoCar.

Hyundai Ioniq 5

Фото: AutoCar

Цей автомобіль побудований на модельній платформі електромобіля на замовлення з електронною архітектурою 800 В (вольт-"Апостроф"). Система 800 В дозволяє заряджати набагато швидше, і єдині, хто робить щось подібне - це Porsche Taycan та Audi E-Tron GT.

Skoda Enyaq iV

Фото: AutoCar

Цей автомобіль має платформу VW Group MEB, що лежить в основі VW ID 3 та ID 4, а також Audi Q4 E-Tron. Він вражає просторою та розумно продуманою кабіною, що відповідає відчутній якості та персоналізації Audi. Налаштування шасі виявилося дуже зрілим під час наших дорожніх випробувань: воно не сподобається захопленим водіям, але воно виглядає середньою міцністю і досить жорстко контрольоване, щоб вселяти впевненість без будь-якої значної шкоди для дальності.

Kia EV6

Фото: AutoCar

Потужність автомобіля коливається від 226 до 321 кінських сил, також тут можлива зарядка потужністю до 239 кВт. Автомобіль дуже маневрений і багатьом водіям є до смаку.

Ford Mustang Mach-E

Фото: AutoCar

Правильний п'ятимісний автомобіль із привабливим кузовом кросовера, а також вражаючим потенціалом у реальному світі, ніж деякі з автомобілів, перелічені тут.

Volkswagen VW ID 4

Фото: AutoCar

ID 4 – це другий Volkswagen, який буде випущено на платформі MEB групи. Попереду має багато місця, а його 531-літровий багажник більше ніж у Tiguan.

Polestar 2

Фото: AutoCar

Батарея ємністю 78 кВт/год розрахована на 282 милі за діапазоном WLTP, якщо ви оберете пакет Performance Pack, що доставляється приблизно на 225 миль у реальному світі; автомобіль можна заряджати до 150 кВт.

Tesla Model Y

Фото: AutoCar

Tesla Model Y на 50 мм довша за Model 3, але, що важливо, 180 мм вище пропонує набагато більше місця в салоні

Audi Q4 E-tron Quattro

Фото: AutoCar

Це надійний автомобіль, з запасом ходу, який наближається до 300 миль у порівнянні з довгими автомобілями. Також він володіє дизайном, що відрізняється від попередніх моделей та вишуканим інтер'єром.

Volvo XC40 P8 Recharge

Фото: AutoCar

Перша повністю електрична модель Volvo тісно пов'язана з Polestar 2. Вона побудована на тій же платформі моделі та використовує ту саму акумуляторну батарею ємністю 78 кВт/год та електродвигуни.

Lexus UX 300e

Фото: AutoCar

Автомобіль використовує електродвигун, встановлений спереду та передній привід. Потужність двигуна становить 201 л.

Раніше експерти назвали найкращі автомобілі українського авторинку 2022 року.