RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Ідеальні для маленьких пасажирів: ТОП-5 великих позашляховиків для трьох дитячих автокрісел

Часто встановити відразу три дитячі крісла в автомобіль проблематично, але є позашляховики, у яких передбачена ця опція.

Про це повідомляє WhatCar?

Представляємо ТОП-5 великих позашляховиків, установка автокрісел у яких не є проблемою.

Citroen C5 Aircross

У великого позашляховика Citroen на задніх сидіннях праворуч і ліворуч від вікон, передбачені кріплення для автокрісел Isofix, а також дві точки зверху для якірного кріплення. Відсіки для зберігання речей під сидіннями відсутні, тому можна використовувати автокрісла з опорними ніжками. На кріслі посередині, вищезгаданих кріплень немає, але тут можна встановити дитячу люльку, зафіксувавши її ременем безпеки.

Hyundai Santa Fe

Незважаючи на габарити цього семимісного авто, воно передбачає встановлення лише двох автокрісел із системою Isofix або верхнього якірного кріплення у другому ряду, праворуч та ліворуч від вікон. У третьому ряду, як і в середині другого, установка дитячих крісел неможлива, але, при необхідності, третє автокрісло можна встановити на передньому пасажирському сидінні.

Kia Sorento

У цього автомобіля використання автокрісел із системою Isofix або верхнього якірного кріплення передбачено лише на двох сидіннях другого ряду, праворуч та ліворуч від вікон. Посередині дитяче крісло використовувати не можна, але ще два крісла, за потреби, можна встановити ззаду, у третьому ряду, закріпивши за допомогою ременів безпеки. Також ззаду можна перевозити дітей старшого віку, для яких немає необхідності використовувати автокрісло.

Mazda CX-5

У цьому автомобілі можна використовувати автокрісла з системою Isofix або верхнього якірного кріплення в другому ряду, праворуч і ліворуч від вікон. Не можна встановлювати крісло посередині, однак деякі моделі пристроїв для перевезення дітей дозволяється встановлювати на передньому пасажирському сидінні.

Peugeot 5008

У другому ряду семимісного позашляховика передбачено три сидіння для кріплення автокрісел із системою Isofix або верхнього якірного кріплення. Однак, для використання дитячих крісел без таких систем, ці сидіння не підійдуть. У третьому ряду також є точки для якірного кріплення. Також, у цьому ряду можна встановити два автокрісла, зафіксувавши їх ременями безпеки.

Раніше ми писали, що Mercedes-AMG розробив "транспорт" для найменших.