RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Названі найкращі сімейні седани за ціною до 15 тисяч доларів

Експерти склали рейтинг найкращих сімейних седанів, вартість яких не перевищує 15 тисяч доларів.

Про це повідомляє Uamotors.

1. Volkswagen Passat CC

Дана німецька модель вирізняється привабливим виглядом та приємною динамікою. Салон оздоблено якісними матеріалами. Аудіосистема має дуже високу якість. Динаміки, які встановлені в авто створюють відчуття повної присутності. У салоні просторо і для пасажирів ззаду, і спереду.

2. Ford Mondeo 4

Така модель не вимагатиме вибагливості в обслуговуванні, має гарну аеродинаміку кузова і задню підвіску. Салон доволі просторий, здатен вмістити в себе і пасажирів, і невелику кількість багажу. Авто позиціонується як транспорт, призначений для далеких поїздок, відстань у півтисячі кілометрів може здатися дрібницею завдяки збалансованій підвісці і зручним сидінням у салоні.

3. Toyota Camry 40

Модель вже має велику кількість шанувальників. Її хвалять за якість складання та показники служби агрегатів і вузлів. Салон - великого розміру, оздоблений матеріалами високої якості. Об’єм багажника - пів тисячі літрів, а це - хороший показник як для седана. Авто має презентабельний зовнішній вигляд.

4. Kia Optima 3-го покоління

Дана корейська модель – комфорт класу. Невибагливе та надійне у використанні авто. Салон достатньо просторий, як і багажник, який дозволяє перевозити речі та невеликі вантажі. Динаміка - досить жвава для його розмірів. Авто управляється легко і чутливо.

5. Hyundai Elantra 5-го покоління

Така корейська модель - чудовий транспортний засіб для великої родини. Має доволі якісні характеристики: непогана динаміка, гарний та просторий аскетичний салон. Один із головних плюсів авто - низька витрата пального. Єдиний мінус - погана шумоізоляція авто із заводу.

6. Lexus GS 3-го покоління

Відмінне бюджетне авто бізнес-класу. У ньому - абсолютний комфорт для пасажирів та водія. Має хорошу динаміку, середню витрату, заводську аудіосистему. Салон оздоблено у приємних тонах. Має достатньо місця для пасажирів на задньому дивані.

7. Chevrolet Cruze

Гарна модель у дешевому сегменті. Плюси такого авто - невеликі витрати, невибагливість в обслуговуванні і чималий простір у салоні. Має чудову динаміку і збалансовану підвіску. Вдалий вибір для поїздок усією родиною та автоподорожей.

Як повідомляв раніше "Апостроф", європейський комітет із проведення незалежних краш-тестів автомобілів з безпеки Euro NCAP оприлюднив рейтинг найнадійніших машин Європи 2021 року. Відібрано моделі авто у п'яти категоріях з найвищими результатами.