RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Можна навіть приготувати їжу: із Запорожця українець зробив будинок на колесах, фото та відео

Українець Олександр Жос, який живе в Білорусі, переробив ЗАЗ на мобільний будинок, чому не стали на заваді компактні розміри авто.

Про це пише “Автоцентр”.

Заощадити місце у машині допомогло зовнішнє розміщення кемпінгового обладнання. Саморобний складний намет влаштувався на даху, а повноцінна кухня з висувним столиком, мийкою та грилем – у задній частині авто.

Примітна система водопостачання "Запорожця", яка знаходиться над заднім склом і нагріває воду до необхідної температури завдяки маслу, що проходить через бак спеціальною спіраллю.

"Похідний" комплект також містить обідній стіл із ящиками для зберігання кухонного начиння, який за сумісництвом відіграє роль додаткового експедиційного багажника.

Крім того, винахідник перевозить з собою велосипед, фаркоп і ручну лебідку. Олександр Жос планує в майбутньому встановити зарядний пристрій та нестандартну пічку зовні для обігріву намету.

Раніше ми писали, що незабаром український автовиробник ЗАЗ зможе випускати кросовер Chance. Незалежні дизайнери вирішили віртуально спроектувати майбутній автомобіль.