RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

У Нідерландах під час тест-драйву розбили суперкар Ferrari за 3 млн. доларів: фото

У Нідерландах рідкісний Ferrari Enzo вартістю три мільйони доларів розбили об дерево під час тест-драйву.

Про це повідомляє “ТопЖир”.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у місті Утрехт. За словами очевидців, водій рідкісного електрокара, ймовірно, перевищив дозволену швидкість і йому не вдалося впоратися з керуванням. Автомобіль занесло, після чого він зіштовхнувся із деревом.

За попередньою інформацією, за кермом машини знаходився мільйонер, який планував придбати автомобіль. Оскільки поруч із ним сидів співробітник одного з голландських автосалонів, де продавалася Ferrari Enzo за 3 мільйони доларів. Можливо, ДТП трапилося якраз під час тест-драйву.

Пошкодження у автомобіля серйозні. Обидва колеса праворуч вирвало разом з елементами підвіски, а всі подушки безпеки спрацювали. Водій і пасажир відбулися переляком і забоями. Авто, що потрапило в аварію, можна відновити, але ремонт буде дорогим - близько $200 тисяч.

Ferrari Enzo є одним зі знакових автомобілів в історії компанії. Його назвали на честь засновника Ferrari Енцо Феррарі і авто дуже цінується серед колекціонерів.

З 2002 по 2004 рік було випущено 399 екземплярів таких автомобілів з 6-літровим двигуном V12 потужністю 660 к.с. Цей суперкар постійно зростає в ціні, і сьогодні з появою на аукціонах йде з молотка за 2-3 млн. доларів.

Раніше ми писали, на продаж у Британії виставили колекційне авто з 90-х.