RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Названо 10 найкращих сімейних авто: рейтинг 2022 року

Багато людей, які раніше обрали б традиційний "сімейний автомобіль", тепер замість них купують позашляховики. Однак це не означає, що ринок сімейних хетчбеків мертвий; на нього, як і раніше, припадає величезна кількість продажів, і він дуже конкурентоспроможний, тому тут все ще можна зробити відмінні покупки.

Портал Whatcar назвав топ-10 найкращих сімейних автомобілів 2022 року

10. Mazda 3

Незважаючи на те, що Mazda має спортивну репутацію, Mazda 3 не може зрівнятися з Ford Focus з точки зору керованості. Тим не менш, він вражаюче вишуканий і оснащений дуже добре, а якість інтер'єру відповідає престижним брендам, а інформаційно-розважальна система чудова.

9. Mercedes-Benz A-Class

Безпечний, приємний в управлінні і з особливим інтер'єром, A-Клас є одним з найбажаніших сімейних автомобілів, що продаються сьогодні. І хоча дизель початкового рівня (A180d) має сенс для покупців, що долають багато миль, варто розглянути потужний бензиновий A200. Однак BMW 1 серії більш захоплюючий у поворотах.

8. Toyota Corolla

Задні сидіння Corolla тісні для шести футів зростанням, але цей гібридний сімейний автомобіль відрізняється наднизькою витратою палива та викидами CO2, що робить його чудовим вибором як для приватних покупців, так і для водіїв службових автомобілів. Крім того, поїздка Corolla приємна, а її стандартні характеристики щедрі.

7. BMW 1 Series

Серед сучасних сімейних автомобілів преміум-класу 1-а серія чудово підходить, якщо ви шукаєте захоплюючу керованість у поєднанні з високою якістю їзди. Ви також отримуєте стильний, але стриманий інтер'єр та інтуїтивну інформаційно-розважальну систему. Однак багажник замалий.

6. Volkswagen Golf

Для багатьох Golf є остаточним сімейним хетчбеком, і, як і його попередники, ця остання версія пропонує покупцям багато функцій преміум-класу, які вони очікують від дорожчого автомобіля за розумною ціною. Це надзвичайно зручно, особливо якщо ви оберете адаптивну підвіску, а також пропонує акуратне керування. Розчаровують лише його відволікаючі елементи управління та якість деяких пластиків у салоні.

5. Ford Focus

-

Focus виділяється як найкращий автомобіль для водія у цьому класі, з керованістю, яка дійсно розважає, плюс це доповнюється чудовою їздою та просторим салоном. Ненадійний пластик і трохи тьмяна продуктивність не дозволяють йому зайняти вище місце в цьому списку.

4. Skoda Scala

Scala відповідає практично всім вимогам сімейного автомобіля: низька ціна, плавність ходу, гідна керованість, хороша інформаційно-розважальна система, приголомшливий простір на задньому сидінні та відмінний багажник. Якщо ви шукаєте відмінний універсал, деякі автомобілі можуть його перевершити.

3. Skoda Octavia

Насамперед, нова Octavia пропонує достатньо місця для пасажирів та масивний багажник, який затьмарює більшість конкурентів із класу вище. Однак це набагато більше, ніж велика коробка на колесах; його плюшевий салон, приємна їзда та економічні двигуни роблять його фантастичним автомобілем для подолання великих відстаней.

2. Audi A3

Хоча остання модель A3 не так добре оброблена всередині, як попередня модель, вона, як і раніше, добре виглядає на тлі сучасних конкурентів преміум-класу. Більше того, A3 пропонує комфортне та приємне водіння, у ньому є місце для всієї родини та ряд потужних бензинових, дизельних та гібридних двигунів. Ми особливо зацікавлені в моделі 40 TFSIe внаслідок її великого запасу ходу на електротязі, низького податку на службовий автомобіль та сміливої продуктивності. Це один з кращих гібридів, що підключаються, і прекрасний автомобіль сам по собі.

1. Seat Leon

-

Яким би добрим не був A3, останній Seat Leon програє йому. Цей п'ятизірковий сімейний хетчбек зручний в управлінні, пропонує багато місця як для пасажирів, так і багажу, а також добре обладнаний. Додайте до цього привабливу ціну та експлуатаційні витрати, стильний інтер'єр та широкий вибір двигунів, і ви отримаєте відмінний вибір. Якщо вам потрібний найкращий сімейний автомобіль, не шукайте далі.

Раніше ми також повідомляли про те, що названо ТОП-20 авто з пробігом в Україні.