RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Брутальний дизайн і технологічність: китайці показали три нові кросовери, фото

В Україні презентували три перспективні позашляховики китайської компанії Haval.

Про це повідомляє Auto.RIA.

Одна з представлених моделей, Haval Dargo, відрізняється брутальним для позашляховика дизайном і кузовом, що несе - за словами виробників, дана машина має також непогані позашляхові навички.

Автомобіль має кліренс 20 сантиметрів, обладнаний інтелектуальним повним приводом і має просунуту електроніку зі спеціальними режимами - це дозволяє долати сніг, пісок, бруд, поля та розбиті дороги. Також дана модель автомобіля обладнана дволітровим мотором потужністю 192 кінські сили.

Фото: Auto.RIA

Другою новинкою стала версія кросовера H6, зроблена у вигляді купе. За словами виробників, основною перевагою даної автомашини є "спортивний дизайн", а сама машина розрахована на молодших покупців. Також автомобіль обладнаний великою кількістю електроніки.

Фото: Auto.RIA

Ще однією моделлю, що була представлена в Україні, стала гібридна модифікація Haval H6. Цей автомобіль розрахований на старших водіїв - основною перевагою, за словами виробників, є покращена на 50% у порівнянні з попередніми зразками паливна економічність. При їзді на 100 кілометрів автомобіль повинен споживати близько 5,2 літра бензину.

Фото: Auto.RIA

Раніше автомобільні експерти склали топ-15 найкращих машин класу В для українських доріг.