RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У злісних порушників правил дорожнього руху в Україні забиратимуть авто: кого торкнеться

З 1 квітня в Ужгороді на потреби українських військових будуть забирати авто не лише у любителів п'яної їзди, а й у злісних порушників правил паркування.

Про це попередили у Департаменті інфраструктури Ужгородської міськради.

Для вилучення транспорту правопорушників Ужгородська міськрада має намір звертатися до Закарпатської обласної військової адміністрації та поліції для ухвалення відповідних рішень.

Поки що порушників тільки попереджають:

"Щоб уникнути покарання у вигляді штрафу, а саме відповідно до ст. 122 ч.1 розмір штрафу становить 340,00 грн., ст.122 ч.3 штраф складає 680,00 грн. просимо Вас дотримуватися правил дорожнього руху, в тому числі правил зупинки, стоянки та паркування. Заздалегідь вдячні за розуміння та законослухняність".

Такі повідомлення працівники муніципальної варти вручають водіям, які порушують правила. За попередженнями будуть штрафи, далі - конфіскація автомобіля на потреби армії.

Зазначимо, українська армія через війну з Росією відчуває нестачу авто. У зв'язку з цим автоімпортери віддали всі машини на потреби ЗСУ та Нацполіції.

Зазначимо також, у Рівненській області за весь період війни з РФ у нетверезих водіїв вилучили на потреби армії вже 57 автомобілів.