RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Hyundai перетворила мінівен на "космічний корабель": як виглядає розкішний кемпер

Staria Lounge Camper вразив шанувальників мінівенів завдяки своєму стилю, що нагадує космічний корабель.

Про це пише CarScoops.

Кемпер має всі технічні функції, які можна очікувати від сучасного мінівену високого класу. Візуально його виділяє аеродинамічно оптимізований висувний дах з електроприводом та бічний тент, що перетворює його на мобільне місце для кемпінгу.

Мінівен доступний у двох варіантах: одинадцятимісному (Camper 11) та чотиримісному (Camper 4). В обох випадках задні сидіння складаються, утворюючи ліжко для двох дорослих, а на даху є додатковий двоспальний матрац ще для двох осіб.

Чотиримісний кемпер має круту кухню та модуль для зберігання з лівого боку. Там розміщено холодильник, раковину, резервуар для води на 70 літрів, бак для відходів, зйомну насадку для душу і складний стіл.

Також виробник оснастив авто тентом з вбудованим світлодіодом, вуличним столом, що висувається із задніх дверей, двома складними стільцями, москітною сіткою для задніх дверей і зовнішнім джерелом живлення.

Під капотом знаходиться 2,2-літровий турбодизель CRDi потужністю 174 л. (130 кВт / 177 к.с.) і крутний момент 430 Нм. Staria Lounge Camper має 8-ступінчасту автоматичну коробку передач, за додаткову плату можна отримати повний привід.

Раніше ми назвали найпопулярнішу "євробляху" в Україні під час війни.