RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Названо десять найкращих позашляховиків 2022 року

Фахівці склали рейтинг десяти найкращих повнопривідних автомобілів. Всі позашляховики мають свої переваги.

Про це повідомляє профільне видання Autocar .

1. Land Rover Defender

"Land Rover" продемонстрував довгоочікуване продовження оригінального "Land Rover" у 2019 році, а в 2020 році представив автомобіль у автосалонах. Новий Defender завдяки пневматичній підвісці, що регулюється за висотою, має всі необхідні статистичні дані, кути під’їзду та з’їзду близько 40 градусів і кліренс цілих 291 мм.



2. Джип Wrangler

Jeep не дуже часто оновлює Wrangler, але останнє покоління зручніше, ніж будь-коли, як на дорозі, так і поза нею. Jeep дбайливо зберіг улюблений дизайн – чиї круглі фари, знаменита решітка радіатора з семи ламелей і сувора геометрія ще впізнаються з оригінальних джипів Willys MB, вперше використаних під час Другої світової війни, – тільки частина привабливості. Інтер’єр тепер просторіший, менш дешевий і з рідкісною обробкою, що йде поруч із покращеною ефективністю двигунів авто зменшеного розміру та кращою маневровістю на дорозі.



3. Toyota Land Cruiser

Ще одна ікона – та, яка історично була робочою конячкою в австралійській глибинці. Land Cruiser отримав дуже високі оцінки з буксирування, їзди вбрід і їзди з низьким коефіцієнтом швидкості. Версії Utility базової специфікації, які можна впізнати за сталевими колесами, доступні за ціною; 3-дверні пасажирські версії не набагато дорожчі; п'ятидверні автомобілі Invincible-spec пропонують необхідне оснащення та місця для семи осіб.



4. Mercedes-Benz G-Class

Ця модель Mercedes – єдина без офіційної дати закінчення виробництва – нещодавно отримала єдину справді суттєву модернізацію за свою 40-річну історію. Автомобіль вийшов із блокуванням диференціалів, покращеним дорожнім просвітом та такими ж величезними здібностями на бездоріжжі, що й раніше.



5. Ford Ranger Raptor
Це пікап, натхненний Baja. Він трохи більший за стандартний Ranger, але справжня магія ховається під кузовом, де широко перероблені мости, покращені пружини та амортизатори Fox для автоспорту замінюють листові ресори спереду та стару тягу Watt, яка раніше була ззаду; кліренс зріс на 30%.

6. Land Rover Discovery

Ви можете спитати, чому Land Rover Discovery п’ятого покоління не стоїть вище в цьому списку, навіть з огляду на калібр автомобілів вище. Авто вдале для бездоріжжя та маневровий на дорозі. Скрізь, куди б не їхав Discovery, він робить це зі спокійною впевненістю. Однак він не такий жорсткий, чіпкий, як деякі автомобілі з цього списку, коли ситуація стає дуже важкою. Фейсліфтинг 2021 модельного року привніс в автомобіль нові шестициліндрові двигуни як бензинових, так і дизельних варіантів, а також оновлену підвіску та деякі свіжі елементи інтер’єру.



7. Боулер-бульдог

Bowler Bulldog - позашляховик, побудований на новітній "кросекторній" платформі нішевого автоспорту в Дербіширі і спроектований достатньо добре, щоб переконати сам Land Rover придбати всю компанію.



8. Suzuki Jimny

Suzuki продає Jimny як єдиний у світі легкий позашляховик. Автомобіль важить трохи більше 1100 кг, але використовує шасі драбинної рами з жорсткою підвіскою з обох кінців і повнопривідною коробкою передач з низьким співвідношенням.



9. Форд Бронко

Автомобіль, розроблений для американських доріг, і модель використання залежить від доступу до широких відкритих просторів. Він офіційно не продається ні в Європі, ні у Британії у формі з правим кермом. Автомобіль не має витонченості на дорозі, як деякі з авто у цьому списку, але ним досить приємно кермувати.



10. Ssangyong Rexton

Повнорозмірний позашляховик для цінного покупця. Ssangyong Rexton не завжди був таким охайним автомобілем, як зараз, але він завжди був 4x4. У цій останній версії ви отримаєте сім місць, конструкцію драбинної рами, механічний повний привід з блокуванням і низьким діапазоном ходу, електронний контроль спуску, 2,2-літровий дизельний двигун потужністю 201 к. с.

Раніше "Апостроф" писав, що італійська компанія Ferrari планує випустити обмеженим тиражем перший кросовер Purosangue.