RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Готуйтесь до штрафів: на українські дороги повертають "шпигунів" за порушниками

Очільник МВС Денис Монастирський анонсував відновлення роботи камер автоматичної фіксації перевищення швидкості на дорогах України у зв'язку з масштабною ДТП на Рівненщині.

Про це міністр внутрішніх справ повідомив в ефірі телемарафону.

Упродовж кількох дні камери автоматичної фіксації перевищення швидкості повернуться на українські дороги для запобіганню ДТП та смертей чи травмування людей.

"Через кілька днів ми вже запустимо камери автоматичної фіксації перевищення швидкості, тому що це одна з найбільших причин ДТП, які трапляються і які призводять до загибелі та травмування багатьох людей", - інформував Монастирський.

Як відомо, причиною трагічної ДТП у Рівненській області стало недотримання правил дорожнього руху, унаслідок чого загинуло 26 людей.

"На зустрічну смугу виїхав мікроавтобус, який здійснював маневр обгону, але не впорався з керуванням і допустив зіткнення з бензовозом. Результат – 26 загиблих та 12 поранених", - сказав міністр.

Також він наголосив, що навіть під час війни не можна забувати про безпеку на дорогах, зневага до якої "щодня продовжує вбивати наших громадян через неуважність, через певні проблеми на дорозі".

Як повідомляв "Апостроф", смертельна ДТП сталася на трасі "Київ-Чоп" через зіткнення мікроавтобуса, бензовозу та пасажирського автобуса: з 38 пасажирів вціліло лише 12 людей.