RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Які б/у авто вигідніше купити під час війни: огляд цін

Ситуація на ринку автомобілів в Україні з початку війни дещо змінилася. Щоб зрозуміти, що сьогодні відбувається з цінами, у ЗМІ проаналізували три вікові групи, а в кожну групу включивши по 5 авомобілів, які торік продавалися найчастіше.

Про це повідомляє AUTO.RIA.com.

Ціни у сегменті 2000-2008 рр.

Найбільш спокійна лінія у "Ланоса" – це пояснюється тим, що модель не імпортується, фактично не конкурує з іншими автомобілями, займаючи проміжне місце між застарілими "ВАЗами" і бюджетними "іномарками".

Ціни у сегменті 2009-2014 р.р.

У цьому розділі всі моделі мають зміну середньої ціни, позначену червоним кольором, ще й зі знаком «мінус». Числа свідчать, що "середняки" (за віком) трохи скинули в ціні, а деякі навіть не трохи.

Ціни у сегменті 2015-2021 р.р.

На українському ринку легковиків із пробігом умовно-свіжі машини переважно імпортували з країн Америки, дещо рідше з Південної Кореї. Саме тому серед п'яти найпопулярніших авто домінують «американці», хіба що Hyundai Sonata частково імпортувалася з Кореї, хоч із США їх прибувало також чимало.

Так, дійсно є автомобілі, які зараз подешевшали, порівняно з тими цінами, які були на них на початку року, а є подорожчали.

Нагадаємо, українці почали активніше купувати нові авто.