RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Бронована екологія: BMW створила куленепробивний електрокар, фото

Незабаром ревнителям екології з-поміж політиків і знаменитостей не доведеться кривити душею, обираючи між "зеленими" цінностями та особистим захистом, оскільки BMW оголосила про плани запропонувати нове авто бізнес-класу - броньований i7.

Про це повідомляє спеціалізоване британське видання Carscoops.

Модель, яка буде представлена наступного року, отримає нову й інноваційну концепцію захисту, а також неперевершене поєднання захисту, урівноваженості та впевненості, простору та стійкості.

Глава BMW Олівер Зіпс розповів, що компанія вперше представить повністю електричний автомобіль із високим рівнем безпеки – без компромісів, коли справа доходить до стандарту захисту для наших клієнтів. Він додав, що модель продемонструє, як "стійкість і безпека можуть йти пліч-о-пліч".

i7 xDrive60 буде оснащений двомоторною системою повного приводу, яка виробляє комбіновану потужність 400 кВт (543 к.с.) та 744 Нм крутного моменту. Це дозволяє моделі розганятися з 0 до 100 км/год за 4,5 секунди і проїжджати приблизно 483 км на одній зарядці.

Цікаво буде подивитися, наскільки процес бронювання впливає на діапазон робочих кондицій автомобіля, але BMW має багаторічний досвід роботи з автомобілями безпеки. Перший був представлений 1978 року і заснований на 7-й серії. Наступні покоління флагманського седана пропонували броню, тоді як X5 Security було додано до лінійки 2004 року.

Поки неясно, який рівень захисту отримає i7, але BMW раніше пропонувала автомобілі VR6 та VR7. У випадку X5 Protection VR6 модель оснащена формованим броневим покриттям, броньованим роздільником багажника і куленепробивним склом завтовшки 33 мм. Серед іншого модель матиме броньоване днище і паливний бак, що самогерметизується.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що новий BMW X3 викотили на випробування, а папараці "злили" перші фото кросовера.