RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

1 червня

Всі новини

Скільки коштує новий джип Chevrolet: ціна здивувала водіїв

Chevrolet Trax 2024, який має надійти у продаж на американський ринок навесні 2023 року, здивував своєю майбутньою вартістю. Коштуватиме авто від 21 495 доларів.

Про це повідомляє Аuto.24tv.

Читайте також: "Євробляхи" ще не вимерли: яке авто можна купити в Україні до 4 тисяч доларів

Характеристики Trax 2024

Експерти зауважують, що Trax 2024 року перейняв стиль поточного Blazer. Найпомітніші особливості - ходові вогні вздовж краю капота, а також великий трапецієподібний отвір у нижній панелі. Має розділені фари з основними лампами по кутах.

Trax буде у п’яти комплектаціях: LS, 1RS, LT, 2RS та Activ.

Зокрема, версії RS вирізнятимуться оновленою решіткою радіатора та іншим оздобленням кузова.

Trax позиціонують для клієнтів, яким важлива "практичність компактного авто та корисність позашляховика". Має спільні компоненти з наявним Trailblazer, проте більший за цей позашляховик. Колісна база Trax - 2,7 метра проти 2,66-ти у Trailblazer. Довжина - 4,54 метра проти 4,41-го у Trailblazer.

Авто випускається з 1,2-літровим рядним трициліндровим двигуном з турбонаддувом, що здатен розвивати 137 кінських сил (102 кіловати), крутний момент - 220 Нм. При цьому повний привід відсутній.

"Trax 2024 року отримав багато стандартних технологій. Версії LS і 1RS мають екран інформаційно-розважальної системи з діагоналлю 8,0 дюйма. LT, 2RS і Activ оновлюють це до 11-дюймового дисплея. Вищі комплектації мають такі функції, як підігрів сидінь, дистанційний запуск, бездротова зарядка телефону та автоматичний клімат-контроль. Всі моделі мають активне шумозаглушення", - зауважують фахівці.

Зазначається, що попередні версії Chevrolet Trax на українському ринку звалися Tracker через неблагозвучність американської назви для нашої мови. Зокрема, попередня модель має випускатись за заводі в Узбекистані, тому не виключено, що звідти зможе потрапити на авторинок України.

Раніше ми писали, що автоексперти склали ТОП-15 компактних вживаних авто за невеликою ціною в розмірі 4-5 тисяч доларів, якими зручно керувати і паркувати, а також з ними можна заощадити на паливі.