RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Електромобілі теж можуть бути бюджетними: найкращі варіанти та ціни

Популярність електрокарів в Україні сьогодні є дуже високою. Незважаючи на величезні проблеми з електрикою та віяловими відключеннями, жителі нашої країни продовжують активно купувати цей транспорт. Але в нашій країні сегмент дещо змінився і тепер українці купують бюджетні авто.

"ТопЖир" розповів про недорогі електрокари, які сьогодні можна купити.

Читайте також: Точно потрібний електрокар: Renault створить мережі швидких зарядок для авто

Volkswagen e-Lavida

У нашій країні купити цю машину можна приблизно за 20 тисяч доларів. Цей електрокар досить просторий і функціональний, виглядає добре та вишукано. Запас ходу цієї машини важко назвати видатним, він становить приблизно 278 км. Насправді це буде ще менше, тому що ємність батареї не найбільша, вона становить 38 кВтг.

Geely Emgrand GSe

Одним із безперечних плюсів цього автомобіля є його тип кузова – кросовер. Так як українця люблять машини класу SUV, підвищений кліренс та висока посадка Geely Emgrand GSe сподобаються більшості. Та й заявлений запас ходу теж дуже вражає – 353 км. Місткість батареї становить 52 кВт·год. Придбати цю машину можна за $22-23 тисяч.

BYD YUAN PRO

Як і електричний кросовер Джилі, модель BYD відноситься до класу компактних SUV. На відміну від Geely Emgrand GSe, придбати BYD YUAN PRO можна в Україні. Тобто є автомобілі в наявності. Є гроші – приїхав та купив. За скільки? $23 500 – такий цінник вказує автосалон електромобілів 4Колеса. Згідно з заводськими характеристиками BYD, запас ходу Бід Ян Про становить 401 км. Місткість акумуляторів – 50,1 кВт·год.

Honda M-NV

Електричний кросовер від цього автобренду виробляється у Китаї на спільному підприємстві з компанією Dongfeng. Модель побудована на одній платформі із паркетником HR-V. Кліренс складає 160 мм. Місткість батареї – 61,3 кВтг, що забезпечує дуже непоганий запас ходу на рівні 480 кілометрів. Придбати Honda M-NV можна приблизно за 28 тисяч доларів. І в даному випадку саме вартість, - головний недолік цієї машини .

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав десять найкращих електрокарів для покупки у 2022/2023 році.