RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Уживаний не означає мотлох: 5 стереотипів, які заважають купити автомобіль

Купити вживаний автомобіль у належному стані за притомною ціною - це реальність. Головне під час вибору авто звертати увагу на ті аспекти, які дійсно мають значення.

"Апостроф" розповідає про 5 стереотипів, які заважають обрати хороший вживаний автомобіль.

Фіксований пробіг

Для багатьох людей психологічна межа у вигляді пробігу становить близько 60 000 км. Це розуміють продавці, і тому вони хитро "зменшують" пробіг. Однак варто розуміти, що мала позначка на одометрі не гарантує належного стану авто.

Читайте також: Названо найнадійніші в Україні авто з пробігом

Велика кількість власників

Поширений міф полягає в тому, що нібито чим більше було власників в автомобіля, тим гірше його стан. Потрібно дивитися не на список осіб, які володіли машиною, а на її стан.

Тюнінг

Наявність в авто чіп-тютінгу ще не говорить про його поганий стан. Якщо не йдеться про різке збільшення потужності та встановлення нестандартних коліс, то двигун і трансмісія, найімовірніше, будуть у хорошому стані.

Незнайомі власники

Купувати авто за оголошенням у людину, яку ви бачите вперше, це дійсно ризиковано, але обманювати можуть і знайомі люди. Тому в будь-якому разі потрібно проводити діагностику, щоб дізнатися реальний стан автомобіля.

Автомобіль після аварія

Дехто одразу ставить хрест на машині, яка потрапила в аварію. Проте перед таким рішенням слід перевірити, яка саме була аварія, оскільки легкий удар бампера не викликає серйозних проблем.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні назвали найпопулярніші вживані кросовери.