RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Приносять багато проблем: топ-5 популярних кросоверів, які часто вимагають ремонту

Експерти назвали ТОП-7 найдешевших кросоверів в Україні і розповіли про кросовери, які незважаючи на свою слабку надійність, зберігають велику популярність.

Про це пише MMR.

Nissan X-Trail

Авто комфортне та просторе, салон мінімалістичний, але в ньому є все необхідне. Однак власники цього кросовера з часом можуть зіткнутися із проблемами. Експерти не радять купувати екземпляри з двигуном об'ємом 2.5 літра. Може вийти з ладу поршнева система та ланцюг ГРМ.

Skoda Yeti

Купівля Skoda Yeti з пробігом - ризикований крок, авто досить проблемне. Якщо ви все ж таки вирішили це зробити - не купуйте його з турбованими силовими агрегатами TSI, об'ємом 1.2 і 1.4 літра. Ці двигуни здобули славу слабких і вимогливих. Можуть принести проблеми поршнева група, ГРМ, каталізатор та трансмісія DSG.

BMW X1

Найпримхливішим є бензиновий двигун об'ємом у 2 літри, може зрости витрата олії. Нерідко ламається і сам датчик, який відповідає за цей показник, що тільки додає клопоту. Якщо не звернути увагу на ці несправності, двигун вийде з ладу, а ремонт вимагає значних вкладень.

Читайте також: Вибір українців: топ-15 найпопулярніших у 2022 році кросоверів

Volkswagen Tiguan

При купівлі уживаного Volkswagen Tiguan з силовим агрегатом на 1.4 літри, який має дві потужні варіації, на 122 і 150 кінських сил, можна зіткнутися з неприємностями. Нерідко у цих двигунів виникають проблеми з поршневою групою та ланцюгом ГРМ. Проблеми можливі також із системою ABS, і з трансмісією DSG.

Mazda CX-7

Ця модель із двигуном об'ємом на 2.3 літри вкрай ненадійна. Може підвести не лише ланцюг ГРМ, а й турбіна, ремонт якої коштуватиме круглу суму. Крім того, власники скаржаться на частий перегрів двигуна, а от трансмісія нарікань не викликає.

Раніше "Апостроф" розповідав, які авто вважаються найбезпечнішими у світі.