RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Коштують не дорожче 1 млн гривень: названі найнадійніші та найдовговічніші авто

Експерти, які раніше розповіли про невдалі для купівлі автомобілі, склали рейтинг найнадійніших і найдовговічніших авто вторинного ринку від 300 тис. до 1 млн грн.

Про це повідомляє Uamotors.

Читайте також: Як правильно їздити на авто у снігопад: рекомендації водіям

Hyundai Solaris та Kia Rio

Ці два бюджетні корейські авто з ідентичною бортовою начинкою. Їх вважають найнадійнішими авто. Проте з пробігом більше 100 тис. км, краще обирати варіанти з 1,4-л. бензиновим двигуном.

Volkswagen Polo

Експерти радять обрати модель з 1,6-літровим двигуном, що видає 90 і 105 кінських сил до рестайлінгу, та по 90 та 110 сил після модернізації у 2015-му. Авто зарекомендувало надійним з 1,4-літровим турбованим двигуном і роботизованою коробкою DSG.

Renault Logan/Sandero

Перевагою цього авто французького автоконцерну є те, що зі зміною генерації він втратив неймовірний попит серед таксистів та власників таксопарків, а термін служби агрегату доволі мізерний. Знайти хороший варіант до 300 тис. грн складно, тому краще обрати з 5-ступінчастою КПП або 6-діапазонним автоматом.

Toyota RAV4

Примітно, що 9 із 10 власників Тойота РАВ4 ніколи не скаржилися на проблеми з авто. Він має безкомпромісну надійність, що підтверджують європейські фахівці клубу ADAC. Модель з 2005 по 2014 років випуску можна знайти до 500 тис. грн.

Honda CR-V

Японський кросовер не завдає клопоту в обслуговуванні і матеріально не затратний, а пропозицій на ринку доволі багато. Дорестайлінгові CR-V третьої генерації 2009-2012 років випуску коштуватимуть до 500 тис. грн.

Kia Sportage

Kia Sportage зумів перевершити споріднений Hyundai Santa Fe, продемонструвавши високу якість складання та довговічність. Випущені до 2015 року кросовери третього покоління вважаються надійними кросоверами до 500 тис. грн.

Toyota Camry

Це авто користується величезною популярністю через свою надійність, адже японські інженери використовують виключно перевірені технології та високі стандарти якості. Так, за 700 тис. грн можна придбати Toyota Camry сьомого покоління.

Раніше "Апостроф" писав, що в Україні вдвічі зріс попит на електромобілі.