RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Їздити - суцільне задоволення: топ-10 найкомфортніших та найякісніших авто 2023 року

Автомобільні експерти оприлюднили топ-10 найбільш комфортних і якісних автомобілів 2023 року. Йдеться не про кількість проблем, з якими стикаються власники, а про відсутність нарікань.

Рейтинг Consumer Reports оприлюднив Motorbiscuit.

Читайте також: Прослужать довго і без поломок: топ-7 найнадійніших авто з пробігом

Згідно з дослідженням, 10 найкращих авто розмістились у списку так:

1. Chevrolet C8 Corvette

Corvette потрапив у список найбільш комфортних. Chevy справді опрацював потенційні проблеми на C8. Ось чому, на четвертому році виробництва, є достатньо власників, щоб підвищити довіру, щоб бути № 1, зазначають експерти.

2. Porsche 911

Ті, хто купує Porsche, не хвилюються про такі буденні речі, як вартість. Вони обирають їх з причин, якими себе зарекомендував Porsche. Ця марка завжди буде у цьому списку.

3. Rivian R1T

Це може бути найбільш несподіваним у списку найбільш комфортних, оскільки все в Rivian EV є новим, включаючи виробництво та робочу силу. Він не лише потрапив у список комфортних, але й посів третє місце.

4. Ford Maverick Hybrid

Якщо його буксирування та вантажопідйомність відповідають вашим потребам, є всі підстави очікувати багато задоволених власників Maverick. А завдяки стандартній гібридній системі він із задоволенням проїжджає повз багатьох заправних станцій з його економією палива.

5. Hyundai Ioniq 5

Той факт, що Hyundai продовжує досягати результатів, не викликає подиву в тому, що Ioniq 5 потрапив у список найбільш комфортних авто. Він також існує недовго. Але принаймні спочатку Ioniq 5 приємний водіям і тим з нас, хто бачить їх на шосе чи поблизу.

6. Polestar 2

Експерти дивуються, що цей транспортний засіб потрапив у список найбільш комфортних транспортних засобів Consumer Reports тільки зараз.

7. Toyota/Subaru BRZ86

Пристойна продуктивність і чудовий зовнішній вигляд BRZ86 вражають для базової платформи, яку він поділяє з Subaru Forester і Crosstrek.

8. Toyota RAV4 Prime

Тут теж присутня очікувана висока якість і надійність, пристойна потужність і місткість салону.

9. Mazda MX-5 Miata

Miata – це ще одне авто, власники якого дійсно знають, що вони отримують. Двомісний спортивний автомобіль підійде не всім, але для тих, кому він подобається, він забезпечує баланс. Керованість, потужність і комфорт – усе це сприяє успіху Miata.

10. Dodge Challenger

Dodge Challenger - це міцне купе, що "димить" шинами, з незмінним стилем і занадто великою потужністю, яка деяких вражає саме цим.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні вдвічі зріс попит на електромобілі.