RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Надійні та довговічні: названо п'ять кросоверів з надійними підвісками

Експерти склали рейтинг найдешевших кросоверів, які наразі доступні на українському ринку та назвали п'ять кросоверів із найнадійнішими підвісками.

Про це пише "Автотема".

П'яте місце - Hyundai ix35

Хоча підвіска в цілому надійна, часто створює проблеми невеликий ресурс пильовиків, стійок стабілізатора і задніх сайлентблоків. Найкраще обирати екземпляри 2013-2014 років із пробігами 80-90 тисяч кілометрів.

Четверте місце – Mitsubishi ASX

Японський Mitsubishi ASX відрізняється надійною підвіскою, проте її слабке місце - стійки та втулки стабілізаторів, які при регулярній їзді нерівними дорогами виходять з ладу. Після 120-150 тисяч км пробігу може знадобитися заміна сайлентблоків та амортизаторів.

Третє місце – Volkswagen Tiguan

Оптимальний вибір – рестайлінговий Volkswagen Tiguan першої генерації 2012–2013 років. Його підвіску нерідко називають близькою до ідеальної – у тому числі за керованістю. Усі елементи служать 100-150 тисяч кілометрів, навіть у задньому багатоважелі.

Читайте також: Недозволена для України розкіш: топ-5 авто з найбільшою витратою бензину

Друге місце – Renault Duster

Підвіска Renault Duster практично "вічна". Серед слабких місць можна виділити втулки та стійки стабілізатора, а в решті проблем не буде 80–100 тисяч кілометрів.

Перше місце – Suzuki Grand Vitara

Вкрай надійний та невибагливий автомобіль з мінімумом скарг на підвіску. З моторів найкращим вибором стане 2.0 чи 2.4. Проблем із ними мало, а ресурс може сягати далеко за 300 тисяч кілометрів.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні найпопулярнішими легковими автомобілями в лютому стали позашляховики та кросовери.