RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В Україні спростять замовлення гарних автономерів: у МВС назвали дату

3 червня 2023 року набуде чинності наказ МВС, яким визначено механізм замовлення онлайн у сервісному центрі МВС платних або безкоштовних номерних автомобільних знаків. Звичайно, якщо вони будуть у наявності.

Про це написав заступник Міністра внутрішніх справ України Богдан Драп'ятий.

Читайте також: Штрафи за порушення правил дорожнього руху: як перевірити онлайн, які зараз суми і коли треба сплатити

Він також розповів про те, що автомобілісти матимуть десять днів після замовлення автомобільного номерного знака в Електронному кабінеті водія для того, щоб закріпити його у територіальному Сервісному центрі МВС під час реєстраційних дій із ТЗ.

"Впровадження нового функціоналу стане черговим кроком у напрямі цифровізації, забезпеченні прозорого та зручного алгоритму отримання однієї з найбільш затребуваних послуг. Наша філософія полягає у мінімізації суб'єктивного чинника – впливу посадової особи на ухвалення рішення", - зазначив заступник міністра.

Слід зазначити, що українці в соцмережах написали про те, що зараз є великі проблеми з отриманням номерів. Хороші серії номерів вже продані, а також є торгівля "гарними" номерними знаками.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" нещодавно кияни отримали можливість забирати автомобілі зі штрафмайданчиків набагато швидше, ніж це було раніше, завдяки інтеграції "Дії" та "Києва Цифрового".