RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Не виправдали надій: топ-5 найгірших авто бренду Mercedes-Benz

Німецькі автомобілі торгової марки Mercedes-Benz, звісно, є одним з найшанованіших брендів класу люкс через вишуканий дизайн, чудові характеристики та передові функції, але, як то кажуть, кінь на чотирьох ногах, та й то спотикається.

Ресурс Avtosota поділився п'ятіркою найгірших автомобілів Mercedes-Benz за всю історію бренду.

Читайте: Красиво, дорого, багато: Mercedes-Benz V-Class перетворили на розкішний мінівен

Mercedes-Benz 190 (1982-1993)

Mercedes-Benz 190 був одним з перших компактних представницьких автомобілів цієї марки та мав декілька суттєвих недоліків. Одним з них була погана керованість, а підвіска авто також мала проблеми, через що машина підстрибувала на дорозі. Встановлений двигун був недостатньо потужним, що робило його нечутливим та млявим.

Mercedes-Benz R-Class (2006-2013)

Mercedes-Benz R-Class який був однією з найдорожчих моделей свого часу, мав незграбний дизайн, який більше нагадував мінівен, ніж позашляховик. Крім того, він був надзвичайно важким, що ускладнювало його керування та зменшувало економію пального. Інтер’єр автомобіля також був застарілим і взагалі не вражав.

Mercedes-Benz C-Class (2001-2007)

Модель 2001-2007 років стала розчаруванням для водіїв. Автомобіль мав тьмяний інтер'єр, який не відповідав його ціновій категорії. Заднє сидіння С-класу було тісним, що робило його незручним для пасажирів. Керування автомобілем було незадовільним, з нерівною їздою та поганою підвіскою. А двигун був недостатньо потужним, що призводило до млявого прискорення.

Mercedes-Benz CLA-Class (2013 – теперішній час)

Розкішний компактний седан CLA-Class критикують за недостатню практичність. Він має тісний салон з обмеженим простором для голови та ніг, що робить його незручним для високих пасажирів. Підвіска автомобіля жорстка, а двигун недостатньо потужний. Автівка має невеликий багажник, що обмежує вантажний простір.

Mercedes-Benz SLK-Class (1996-2004)

Двомісний родстер SLK-Class отримав проблематичну підвіску, через що автомобіль підстрибував на дорозі. Також машина виявилася недостатньо потужною, з затісним салоном, але коштувала купу грошей.

Нагадаємо, раніше ми писали про автомобілі, які найменше задовольняють своїх власників.

  • Вас може зацікавити:

Автоексперти назвали найдовговічніші кросовери та позашляховики: можуть проїхати 400 тисяч км без ремонту

Які легкові авто найчастіше приганяють в Україну: свіжий рейтинг

Надійні і майже не ламаються: експерти назвали топ-5 "вічних" японських авто. Фото