RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

До виробників є багато питань: названо чотири найбільш дратівливі функції в авто

Дослідницька компанія JD Power запитала у власників автівок 2023 року, що їх найбільше дратує в машині – серед претензій робота додатків та проблемність систем безпеки.

Про це йдеться в матеріалі "Автосвіт".

Зазначається, що опитування включало практично весь функціонал автомобіля – від мультимедіа до систем допомоги при керуванні автомобілем.

Дверні ручки

Дверні ручки є предметом постійних змін у дизайні, оскільки виробники завжди намагаються удосконалити їх зовнішній вигляд. Власники автомобілів зіштовхуються з рядом проблем, пов'язаних з використанням високотехнологічних рішень у цій основній функції. Особливо ці проблеми актуальні у випадку електромобілів.

Системи безпеки

Функції, пов'язані з безпекою, є найбільш важливими для власників автомобілів. Основні функції, які найчастіше викликають проблеми, включають попередження про виїзд зі смуги руху, підтримку в утриманні смуги руху, попередження про можливість прямого зіткнення та автоматичне екстрене гальмування.

Читайте: Будьте уважні на дорогах: українцям показали, з якої відстані водію видно пішохода на темних вулицях

Робота додатків

Користувачі відзначають, що у них виникають проблеми, пов'язані з функціонуванням автомобільної операційної системи Android. Ця неполадка стосується виключно операційної системи, яка встановлена безпосередньо на автомобіль. Варто відзначити, що системи "дзеркалення" смартфонів Android Auto або Apple CarPlay працюють без перебоїв, не зазнаючи жодних негативних впливів.

Заряджання смартфона

Згідно з дослідженням, збільшилася кількість скарг на некоректну роботу бездротових зарядних пристроїв в автомобілях. Виявились проблеми як з функціонуванням самого пристрою (такі як перегрів телефону, непостійна зарядка), так і з розташуванням майданчика, яке не є зручним для користувачів.

Окрім цього, фахівці склали рейтинг автомобільних брендів за кількістю претензій. Найменше запитань в американських користувачів виникає до Dodge, Ram, Alfa Romeo, Buick, Chevrolet, GMC та Porsche. Проблемними заокеанські автомобілісти вважають моделі марок Tesla, Volvo, Chrysler, Volkswagen та Audi.

Раніше "Апостроф" писав, як пішоходу бути максимально помітним для водія.

  • Вас може зацікавити:

Може коштувати життя: який маневр водіїв є найнебезпечнішим

Якою має бути тривожна валізка в авто: МВС озвучило рекомендації

Перетин подвійної суцільної лінії: у яких 4 випадках не передбачено штраф