RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Зонт" і "грузинський хрест" на авто: що означають ці знаки

Часто на вулицях міста можна побачити авто з тими чи іншими зображеннями на склі або його кузові, у нашому випадку наклейки означають: любитель гри та фільму "Оселя зла" (парасолька) і те, що машина має відношення до соціальної групи "Грузини на дорогах", або освячена (грузинський хрест).

Про це повідомляє "Апостроф".

Взагалі наклейки це ніщо інше як засіб спілкування з тими, хто знаходиться поруч на дорозі. Правду кажучи, іноді вони виглядають і як декларація життєвих принципів власника.

Читайте також: Українцям дозволили ставити "козирні" номери на всі транспортні засоби: скільки доведеться заплатити

Важливо відзначити, що різні знаки можуть інтерпретуватися по-різному. Тож поговоримо про два варіанти наклейок, що використовуються в активному дорожньому трафіку.

ПАРАСОЛЬКА АБО "UMBRELLA CORPORATION"

Цей знак наклеюють любителі гри та фільмів "Оселя зла" (Resident Evil). За сюжетом, Амбреллою називається фармакорпорація військового профілю, яка відома своєю цинічністю та безжалісністю. Зокрема, вона проводила експерименти над людьми, заради біотехнологій та генної інженерії, та була постачальником військового та медичного комп'ютерного обладнання, а також медикаментів. Прикривалася компанія виробництвом продовольства та косметики.

БОЛНІСЬКИЙ ХРЕСТ (ГРУЗИНСЬКИЙ ХРЕСТ)


Цей тип хрестів має історичне значення і належить до Грузії з V століття. У відкритих джерелах є інформація, що символ болніського хреста бере свій початок з часів Костянтина Великого. Стверджується, що саме він у 313 році допустив вільне сповідання християнської релігії в Грузії. Зображення такого хреста на машині свідчить, що, швидше за все, машину освятили. Крім того, хрест є розпізнавальним знаком соціальної групи "Грузини на дорогах".

Раніше "Апостроф" публікував топ-10 найкращих авто для новачків, які мають доступну ціну.

  • Вас також може зацікавити:

Нормуль, грішник та бабай: якими автономерами дивують українські водії, фото

Рідкісні гості на заправці: топ-10 найекономніших у витраті палива авто

Без "Z" та іншої нечисті на номерах авто: Кабмін ухвалив важливе рішення