RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

17 червня

16 червня

Всі новини

Просторі та безпечні: десять найкращих авто для родин з дітьми

Експерти запевняють, що хороший сімейний автомобіль має бути надійним, просторим та максимально безпечним.

Відповідний рейтинг представила компанія Nationwide Vehicle Contracts, що спеціалізується на оренді автомобілів.

Читайте також: На який штраф можна "влетіти" за відсутність аптечки в авто

Всі ці авто отримали найвищий бал у рейтингу Euro NCAP, що оцінює безпеку авто у чотирьох категоріях: дорослий пасажир, дитина, захист пішоходів та система безпеки, що включає технології допомоги водію та запобігання аваріям.

Volvo XC40

Volvo має репутацію одного з найбезпечніших автовиробників. Під час тестування XC40 отримав вражаючі 97% захисту дорослих, 87% захисту дітей та мав високі результати, 71% та 77% відповідно, захисту пішоходів та системи безпеки.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai отримав високі бали у всіх категоріях, у тому числі у системі безпеки з результатом 95%. Завдяки системі попередження про лобове зіткнення, системі попередження про виїзд зі смуги руху, заднім датчикам паркування тощо, Nissan Qashqai є одним із найкращих автомобілів у своєму класі.

Volkswagen Taigo

Taigo отримав високі оцінки в рейтингу безпеки дорослих та дітей, 94% та 84% відповідно, що робить його одним із найбезпечніших компактних сімейних SUV. Його оцінка для пішоходів становила 71%, а допоміжну систему безпеки оцінили у 70%.

Audi Q4 e-tron Estate

У ході випробувань автомобіль отримав п'ятизірковий статус, набравши 94% безпеки для дорослих та 89% захисту дітей. Незважаючи на те, що Q4 e-tron отримав менші показники безпеки пішоходів - 66%, його система безпеки в цілому отримала 80% завдяки інноваційній системі Audi Pre sense.

Cupra Formentor

Якщо ви шукаєте спортивний позашляховик, який чудово керується та безпечний, зверніть увагу на новий Cupra Formentor. Він є одним із найбезпечніших сімейних автомобілів у своєму класі. На захист дорослих пасажирів він отримав 93%, а дітей - 88%.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson показав хороші результати, а саме 86% та 87% безпеки дорослих та дітей, 66% щодо захисту пішоходів та 76% щодо системи безпеки в цілому. Завдяки семи подушкам безпеки в стандартній комплектації, асистенту далекого світла, монітору сліпих зон та асистенту руху по трасі з технологією запобігання зіткненням авто є відмінним вибором для молодих сімей.

Nissan Juke

Цей компактний позашляховик отримав гідну оцінку: 94% для дорослих пасажирів, 85% для дітей, 81% щодо пішоходів та 73% для системи безпеки. Варто відзначити інноваційну систему Nissan у сфері інтелектуальної мобільності з виявленням велосипедистів, пішоходів та надійною міцною конструкцією автомобіля для захисту від зіткнення.

Volkswagen Golf Hatchback

Volkswagen Golf отримав 95% захисту дорослих пасажирів, 89% стосовно дітей, 76% з приводу пішоходів і 78% з приводу технологій безпеки.

Volkswagen Tiguan

У випробуваннях безпеки NCAP Volkswagen Tiguan отримав 96% балів серед дорослих пасажирів та 84% балів серед дітей, що зробило його одним із найбезпечніших автомобілів Європи.

Ford Focus Hatchback

Характеристики безпеки Ford Focus є неперевершеними, тому не дивно, що він отримав п'ять зірок у рейтингу безпеки Euro NCAP під час останніх тестів. Автомобіль має чудову систему запобігання зіткнень та технологію виявлення пішоходів. Якщо водій не реагує на попередження, автомобіль самостійно тисне на гальма.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що може зламатися в авто після удару блискавки.

  • Вас також може зацікавити:

Загорівся індикатор низького тиску оливи у двигуні: що треба негайно зробити

Яке покарання загрожує водієві, який втік з місця ДТП

Світлофори не працюють: які правила мають знати водії під час вимкнення світла