RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Українська рок-зірка поділилася пікантними спогадами з дитинства

Відомий український рок-музикант, автор пісень, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів про те, коли почав вести інтимне життя, юнацькому захоплення порнофільмами і своє ставлення до наркотиків.

Про пікантні подробиці свого життя Вакарчук розповів в інтерв'ю "Віва".

"Я виявляв симпатії до однокласниць, напевно, років з 13-ти. А інтимне життя почав досить пізно. Хочете – вірте, хочете – ні, я не був популярний серед моїх однокласниць. Вони зі мною спілкувалися, тому що я багато знав, дотепно жартував, але не більше того. Думаю, до мене в той період можна було застосувати англійське слово like. Загалом, всі дівчата мене liked, але не loved", - розповідає соліст "Океан Ельзи".

"Зі шкільними друзями секс ми обговорювали рідко, та й то, як щось абстрактне, з дорослого життя. Не пам'ятаю, щоб хтось з моїх друзів виносив на обговорення своє особисте життя. А в школі я був великою дитиною. Я пізнавав навколишній світ, брав ті знання, образно кажучи, які лежать під ногами, а не заховані в кущах. Секс тоді, у 1988-89 роках, під ногами не лежав", - згадує Вакарчук.

За словами музиканта, його ставлення до наркотиків базувалося на досвіді близьких знайомих, які спробували наркотики раніше, ніж він. "Я зрозумів, що цього не варто робити. Особливо вони протипоказані людям з тонкою душею. А я дуже чутливий", - каже Вакарчук.

Також соліст "Океану Ельзи" розповів про те, що в юності захоплювався переглядом порнографії, але зараз цього не потребує.

"Порнографію дивляться, щоб збудитися, у мене в цьому плані все гаразд", - запевняє Вакарчук.

Як повідомляв "Апостроф", раніше український співак Віктор Павлік розповів, чому вважає, що Святослав Вакарчук добре би управляв країною