RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Він дебіл: російський продюсер жорстко висловився про скандального Лозу

Відомий російський продюсер Барі Алібасов пояснив, чому вважає одіозного російського музиканта Юрія Лозу "головним дебілом країни".

Про це Алібасов розповів в інтерв'ю "Собеседнику".

"Мені шкода, що стільки пишуть і говорять про його дебілоідні висловлювання. Пам'ятаєте, як у Булата Окуджави: "Щоб стати відомим, не треба палати, а потрібно обісрати відоме творіння". Для того, щоб привернути до себе увагу, не треба писати роману, треба просто спалити бібліотеку. Слави буде багато. Лоза і користується цим методом. За всіма його висловлюваннями несусвітня дурість і дебілізм. Дзявкає щось про "Бітлз", "Роллінг Стоунз"", взагалі про американську музику... Музика — найважливіший пласт людства. Вона різна! А він що зробив в музиці?!", — обурюється Алібасов.

"Він же не тільки про музику говорить, але і про інші сфери життєдіяльності. Наприклад, про космонавта Юрія Гагаріна говорив: мовляв, той нічого не зробив, тільки лежав у польоті. — Ну і хто після цього Лоза? Хіба не дебіл?! Будь-яка людина знає, що до космічного польоту люди готувалися довгими роками! Ніхто не знав, що там, у космосі — готували до всього, що може трапитися. І до загибелі! Наука працювала багато десятиліть! Обирали кращих з кращих, за інтелектом. Який Гагарін був — з гарною посмішкою, з ясними очима, з такою бездоганною охайністю! Я не можу уявити його в спітнілій, брудній сорочці, як Лозу. Для Юрія Лози це інший світ, він цього не розуміє", - говорить продюсер.

"Він дурний! Над ним треба потішатися, а не цитувати. Замість цього можна сказати: "Давайте привітаємо, у нас на арені — головний дебіл країни!" За логікою Юрія Лози, заслуга Джордано Бруно лише в тому, що з нього зробили шашлик. Так Лоза і уявляє собі людство, - підсумовує Алібасов.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно одіозний Лоза вразив мережі своїм фото в туалеті.