RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Нова книга про Гаррі Поттера викликала величезний ажіотаж у фанатів: опубліковано відео

Продаж нового твору Джоан Роулінг, п'єси під назвою "Гаррі Поттер і Прокляте дитя", який почався сьогоднi, викликав ажіотаж у шанувальників творчості письменниці.

Про це повідомляє The Daily Mail, передає Обозреватель.

Новий твір Роулінг називають доповненням до однойменної постановці, яка йшла на підмостках театру Палац в Лондоні. Роулінг написала книжковий варіант вистави для тих шанувальників Гаррі Поттера, які не можуть приїхати в Лондон, щоб подивитися п'єсу.

У п'єсі "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" розповідають про школяра Альбусе — молодшого сина Гаррі Поттера. Йому доводиться справлятися з популярністю батька-мага. Всього ж у Гаррі Поттера троє дітей, він займає посаду в Министеррстве магії. Також у п'єсі йдеться про те, як жили батьки хлопчика-мага.

Дія п'єси відбувається через 19 років після битви за Гогвортс, про яку Роулінг розповідала в книзі "Гаррі Поттер і Дари смерті", сьомий частини "поттеріани".

На YouTube опубліковано відео, де показано ажіотаж навколо нової книги Роулінг.

Як повідомляв "Апостроф", в театральній постановці про Гаррі Поттера, яку здійснили в Лондоні, роль Герміони Грейнджер віддали темношкірїй Ному Думезвени, уродженці південноафриканського Свазіленду.