RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Персонаж Путіна вирізали з фільму Бессона про підводний човен "Курськ"

Французький режисер і продюсер Люк Бессон прибрав зі сценарію фільму "Курськ" персонажа президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

В оригінальній версії сценарію передбачалося кілька сцен з президентом РФ, однак продюсер вирішив головною темою картини повинна зробити драматичну операцію порятунку, а не політичні інтриги.

Роль Путіна мав виконати бельгійський актор Маттіас Шонартс. Це стало б першим екранною появою персонажа президента Росії у високобюджетному кіно.

Відзначимо, що за даними видання, в початковій версії сценарію Путін був зображений позитивним персонажем. У картині планувалося показати, як новий президент РФ важко сприйняв трагедію.

Виробництвом стрічки про загибель підводного човна "Курськ" займається студія Бессона EuropaCorp. Зйомки почнуться в квітні. Картина вийде у прокат в 2018 році.

Головного героя в трилері - лідера англійської рятувального загону Девіда Расселла - грає британець Колін Ферт. Режисером виступає Томас Вінтерберг.

Нагадаємо, згідно з соцопитуваннями, більшість росіян вважають, що президент Росії Володимир Путін робив все правильно, коли гинув атомний підводний човен "Курськ".