RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Скандал навколо Юлії Самойлової: організатори Євробачення вказали на дивну поведінку РФ

Поведінка Росії свідчить про те, що країна не прагне до участі в пісенному конкурсі "Євробачення-2017". Про це в інтерв'ю берлінській газеті Tagesspiegel розповів голова оргкомітету конкурсу Франк-Дітер Фрайлинг.

За його словами, на такі думки наводить той факт, що ще до заборони СБУ в'їжджати в Україну Юлії Самойлової, представники РФ не резервували місця для проживання команди.

При цьому він зазначив, що комітет конкурсу робить все, щоб російська конкурсантка змогла взяти участь у конкурсі. Але в Росії повинні розуміти, що вона зможе зробити це тільки тим способом, який нададуть організатори.

"З самого початку ми ясно дали зрозуміти, що очікуємо, щоб усі виконавці, які пройшли конкурсний відбір, змогли взяти участь. Якщо ж рішення заборонити в'їзд російському кандидату залишиться в силі, EBU постарається гарантувати, щоб Росія все-таки змогла прийняти участь", - сказав Фрайлинг.

Він також зазначив, що офіційна відмова у в'їзді російської виконавиці від України не надходила до організаторів.

Нагадаємо, раніше в СБУ повідомили, що не будуть переглядати рішення про заборону в'їзду на територію країни Самойлової.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні запропонували варіант для участі РФ в Євробаченні.

За матеріалами 112.ua.