RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В Україну зі скандалом не впустили відому російську актрису: деталі інциденту

Відому російську актрису і гумористка Олену Воробей вчора, 2 квітня, не впустили на територію України, куди вона прилетіла зі спектаклем "Джекпот з доставкою додому". Про це повідомило джерело видання "Обозреватель" у Державній прикордонній службі України.

Про проблеми на кордоні з Україною повідомив і російський актор Оскар Кучера, який бере участь у спектаклі разом з Воробей.

Керівник "Заради Громадської безпеки" Марк Гордієнко пояснив заборону на в'їзд російській актрисі її виступом в включеному Криму.

"Наші прикордонники в Києві не пустили в Україну Олену Воробей. Вона спочатку придурюється і говорила, що в Криму вона взагалі ніколи не виступала, потім почала загрожувати нашим хлопцям, що засудить їх за втрачене бабло. РДБ підтвердило нашим погранцам, що у нас є всі дані на Горобця, і ми з задоволенням теж посуду. Лети, горобець, на Камчатку або в Сибір ", - написав Гордієнко на своїй сторінці у Facebook.

Відзначимо, що вистава у Києві таки відбулася, проте актори грали без Олени Воробей. "Була повна імпровізація. Актори по черзі грали роль Воробей, постійно забували слова. Частина глядачів покинула зал прямо на першій дії", - розповідають очевидці.

Раніше в інтерв'ю "Комсомольской правде" Олена Воробей назвала розв'язану Росією війну на Донбасі "політичними розбірками". "Давайте в сторонці почекаємо. Ми в цій історії крайні. У них там все добре, гаманці набиваються, а ми крайні", - зокрема, сказала актриса.

Нагадаємо, раніше у Києві розгорівся скандал через концерт Comedy Women, який відбувся 30 березня, незважаючи на виступи колективу в окупованому Криму.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКультура
Теги: