RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Російські пранкери "розвели" Скрипку від імені Авакова: опубліковано аудіо

Російські пранкери від імені глави Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова розіграли відомого музиканта Олега Скрипку. Запис розмови виклав на своїй сторінці в Facebook Олексій Столяров, відомий як пранкери "Лексус".

Розмовляючи з "Аваковим", Скрипка пояснив своє висловлювання про гетто для людей, які не можуть вивчити українську мову.

"Це інформаційна бомба, яка зараз розірвалася і вона розвивається за таким сценарієм, який було прораховано. Це було не інтерв'ю, це була розмова три місяці тому зі студентами абсолютно на іншу тему. Я перед вами вибачаюся і перепрошую перед усіма російськомовними людьми і людьми, які на інших мовах розмовляють, за себе і за тих, хто це все зробив, зрежисував. Я думаю, що завдання цих людей нас посварити і відвернути увагу від важливих проблем", - сказав Скрипка.

Він також розповів своє бачення мовної проблеми в Україні. "Я завжди розповідаю, і моя думка не змінилося, що завжди треба підтримувати українську мову", - повідомив артист.

Він додав, що за ним полювали давно, ще щодо теми недопуску кандидата від РФ Юлії Самойлової на "Євробачення" у Києві.

"Пан Арсен, я ще раз дуже перепрошую, я дуже шкодую про цю ситуацію ... Аудіо ... це був анекдот. Я пожартував про людей, які не вчать українську мову", - додав Скрипка.

Він також погодився на пропозицію "Авакова" увійти до громадської ради при МВС.

Нагадаємо, раніше Скрипка вже спробував виправдатися за свої слова про "гетто" для російськомовних громадян України.