RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Співаки ротом: у Одесу їде російський репер, який гастролював у окупованому Криму

В Одесі збирається виступити російський репер Матвій Мельников (сценічний псевдонім - "Мот"), який у вересні 2016 року виступав в окупованому Криму. Про це повідомив лідер одеського "Правого сектору" Сергій Стернеко на своїй сторінці у Facebook.

" І от, тепер ця особа зібралась поспівать ротом в м. Одеса, в клубі "Bono". Це в Аркадії, неподалік від "ібіци, де скоро будуть Лобода та Дорн", - написав Стерненко, відзначивши, що у Криму російський репер виступав з відомими своїми антиукраїнськими висловлюваннями артистом Тіматі.

Активіст дивується, чому керівництво розважальних закладів не перевіряє, чи порушували закони України запрошені ними виконавці.

"Вважаю, що держоргани повинні звернути на нього (Мельникова - Ред.) свою увагу. Ну, на крайній випадок, якщо орку дадуть прибути в Одесу, є ж іще ми, громадянське суспільство, котре може прийти на концерт, чи не так?" - додав лідер "Правого сектору".

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив, що російському реп-виконавцю Басті може бути заборонено в'їзд на територію України через гастролі в окупованому Криму.

Відзначимо, що, за інформацією Державної прикордонної служби України, в'їзд на територію України заборонено близько сорока акторам і співакам з РФ за незаконне відвідування Криму.