RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Все не можуть бути патріотами: відома актриса висловилася про гастролі українських артистів в Росії

Українська актриса і телеведуча Наталя Сумська вважає, що всі українські артисти не можуть бути патріотами, але час їх розсудить.

Про це вона розповіла "Апострофу".

"Звісно, я розумію, як доросла людина, що не буде все так, як би мені хотілося. Я би хотіла, щоб всі одностайно широкими рядами були патріотами України. Так не буває. Хтось обов’язково слабший, хтось піддається на спокусу грошей, якихось інших чинників, тому їде. Я думаю, що від наших слів і від наших міркувань нічого не зміниться. І та чи інша особа обирає те, що вона обирає", - сказала Сумська.

Але, каже наша співрозмовниця, час розсудить артистів, які їздять на гастролі в Росію.

ас все розсудить. Хтось кане в забуття, прийдуть нові, молоді співаки. У нас зараз велика армія надталановитих молодих дівчат і хлопців, які співають просто розкішно. І це радує більше душу, ніж те, що хтось не так повів себе. У кожної людини є вибір. Він, правда, відбувається на очах у всієї публіки, у всіх людей. На те ж вони і публічні люди, щоб хтось себе так поводив, а хтось інакше", - додала актриса.

Читайте також повну версію інтерв'ю Наталії Сумської: Україна нічого не втратила від розриву з Росією, у нас свій величезний досвід.