RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

З'явилася реакція відомого артиста зі Львова на звинувачення в підтримці бойовиків ДНР-ЛНР

Соліст Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Микола Санжаревський заявив, що ніколи не симпатизував бойовикам "ДНР-ЛНР" в не підтримував них.

Про це він заявив журналістам Zaxid.net.

"Справа в тому, що доступ до сторінки в ВК був втрачений ще в 2014, спроби відновлення пароля нічого не дали. Десь в 2015 або 2016 СБУ вже проводила перевірку подібних звинувачень і мою причетність до протиправних дій не виявили", - сказав Санжаревський.

За словами артиста, він змушений знову звернутися в СБУ з проханням перевірити інформацію, яку поширюють про нього в ЗМІ і на сторінках соціальних мереж.

"Але, судячи з повторного резонансного звинувачення, я змушений буду запросити нову перевірку (або щось на зразок цього), оскільки такі звинувачення можуть знищити все, що я і моя команда створили, і назавжди зруйнувати моє ім'я. У зв'язку з цим прошу дочекатися мого повернення і походу по інстанціях!", - зазначив він.

У свою чергу спікер УСБУ у Львівській області Олег Александров повідомив, що в 2015 році по відношенню до Санжаревського проводилася перевірка. Тоді артисту винесли офіційне попередження. В СБУ мають намір провести перевірку ще раз.

Також відомо, що керівництво театру звернулося до обласного управління СБУ в зв'язку із цією ситуацією, а також проводить внутрішнє розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", суд виніс вирок "народному меру" Маріуполя.