RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Одеса вміє дивувати: опубліковано яскраві фото та відео масштабного першоквітневого параду

У неділю, 1 квітня, в Одесі в рамках святкування "Гуморини 2018" пройшов барвистий парад, який виявився масштабнішим за минулорічний.

Про це повідомляє Думская.

Учасників було настільки багато, що довелося розділити їх на дві колони. Ті, хто йшли пішки базувалися на вулиці Преображенській, а ті, хто пересувалися в складі автоколони - на Садовій.

За словами організатора "Гуморини" Олени Орлової, всього в параді взяли участь майже 2,5 тисячі осіб, розділених на 40 груп по тематиках і костюмах.

"Ми дуже переживали через погоду. Добре, що не було дощу, але вітер, звичайно, вніс корективи - ледь не зірвав обшивку з деяких автомобілів. За словами організатора, в цьому році підприємці надали дуже суттєву допомогу свята. Мерія традиційно взяла на себе технічну підтримку параду і фінансування Комедіади. Все інше вдалося зробити завдяки допомозі одеських підприємців, за що ми їм дуже вдячні", - сказала вона.

Крім вже знайомих учасників - байкерів, оточення Дарта Вейдера додалися оркестри, в тому числі Нацгвардії, студенти та звичайні одесити. Фінішував парад на Приморському бульварі, де його зустрічав мер міста та члени журі клоунського фестивалю.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі під час святкування "Гуморини 2018" на одного з учасників впав фрагмент фасаду будинку.