RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Знаменита актриса виступила в Одесі з потужною промовою про війну на Донбасі

У п'ятницю, 13 липня, в Одесі знаменита актриса театру і кіно Ада Роговцева виступила з потужною промовою про війну на Донбасі, закликавши українців жити і боротися.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Відзначається, що промова актриси прозвучала на церемонії відкриття Одеського міжнародного кінофестивалю, де вона була нагороджена статуеткою "Золотого Дюка" за внесок у кіномистецтво.

За словами Роговцевої, війна і втрата близьких знайомі їй не з чуток. Актриса розповіла гостям церемонії, як у віці двох місяців переїхала до Одеси, а всього через кілька років країна загрузла у війні.

"Я жила, жила, довго жила, через три дні мені вже 81 рік... і знову війна... І знову ми говоримо про хлопчика, який мені син, про Сенцова (українського політв'язня Олега Сенцова, - ред.). І про тих хлопців, яких сьогодні так багато на війні. Ми говоримо про матерів, які не дочекаються своїх синів, а я знаю за своє довге життя, що таке поховати сина", - додала Роговцева, чий старший син пішов з життя в 2012 році.

У той же час вона підкреслила, що потрібно зібратися, жити далі і боротися.

Читайте також матеріал "Апострофа" Мені запропонували бути міністром оборони - Ада Роговцева про війну на Донбасі і зустріч з Путіним.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Роговцева розповіла, як їй довелося покинути студію на одному з телеканалів у Росії через те, що її назвали російською актрисою.