RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Совкові метастази: в мережі скандал через концерт в Одесі фанатки Путіна

Співачка і екс-учасниця російського гурту Serebro Лєна Темнікова, яка не один раз зізнавалася в теплих почуттях до президента Росії Володимира Путіна, запланувала провести концерт в Одесі.

Про це у себе в Facebook написав журналіст Аркадій Бабченко.

Журналіст навів цитату Темникової з інтерв'ю, де вона зізналася у своїй любові до російської влади і "радянськості".

"Я великий фанат своєї країни, своєї нації, свого народу. Я обожнюю своїх президентів, я фанат Путіна і Медведєва, обожнюю наш уряд. Мені здається, я якась радянська". Натрапив на афішу концертів Олени Темникової в Одесі. Уже й не здивувався", - написав Бабченко.

Також на візит російської співачки відреагував блогер і журналіст Айдер Муждабаєв. Він закликав місцевих активістів гідно зустріти виконавицю, а також звернувся до СБУ.

"Ну що, культурний обмін активізується? Сергій Стерненко, дивись, як закохані в Путіна в гості до вас їдуть, треба ж гідно зустріти. А ще, кажуть, у неї будуть виступи в Києві. Цікаво, як до цього ставиться Служба безпеки України?", - зазначив він.

У той же час користувачі під постами відзначили, що вона вже приїжджала в Україну на виступи на запрошення окремих майданчиків і не зазнавала з в'їздом жодних проблем.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці березня скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка є володаркою "паспорта ЛНР", розкритикувала Facebook за "фашизм", і назвала окупований Крим "квітучим".