RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Винник приєднався до Поплавського і відправляється в передвиборний тур

Популярний український виконавець Олег Винник публічно висловив свою політичну позицію - він офіційно підтримав Аграрну партію України і заявив, що відправиться в її складі в тур по Україні.

Про це повідомляється на сайті політичної сили.

В даний момент головою Аграрної партії є інший популярний український співак - Михайло Поплавський, який є близьким знайомим Винника.

"Я підтримую Аграрну партію, тому що мені близька її ідеологія. Я виходець з села. І я пишаюся цим ... Мені хочеться, щоб наша сільська молодь не виїжджала в Європу, а навпаки, наше село стало європейським", - сказав співак.

Згідно з повідомленням на сайті партії, перша зустріч кандидатів в депутати з виборцями відбудеться 4 липня в місті Фастів.

9 червня на з'їзді Аграрної партії депутат, ректор Київського національного університету та культури Михайло Поплавський оголосив список партії зі 179 осіб. Олега Винника в цьому списку не було.

Як повідомляв "Апостроф", раніше організатори одного з найбільших вокальних талант-шоу "Х-фактор" оголосили новий суддівський склад, який займе місце за столом ювілейного, 10 проекту. Винника в списку суддів не виявилося.